Παρέμβαση Μητσοτακη μετά την κατακραυγή για τα δωρεάν φάρμακα των χαμηλοσυνταξιούχων

Μετα το σάλο που δημιουργήθηκε καθώς η κυβέρνηση Μητσοτακη είχε αμελήσει να δώσει νέα παράταση για το 2021 στο ευνοϊκό καθεστώς για τα φάρμακα των χαμηλοσυνταξιούχων, ο πρωθυπουργός βγήκε και ανακοίνωσε στο facebook πως:

εκατοντάδες χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχοι θα έχουν και το 2021 δωρεάν τα φάρμακά τους, χωρίς καμία δική τους επιβάρυνση ή συμμετοχή.

2193F3C9 9319 4D15 B1E2 128086D1CC6C

είναι προσωπική επιλογή να διατηρηθεί το ευνοϊκό καθεστώς που, με κυβερνητική απόφαση, ίσχυσε και κατά το 2020. Η Πολιτεία μένει πάντα δίπλα στην κοινωνία. Και οι απόμαχοι της δουλειάς, ειδικά όσοι τα βγάζουν πέρα με λίγα, θα έχουν πρώτοι την φροντίδα μας και στη νέα χρονιά.

Υ.Γ. Συμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία το Facebook είναι το social media το οποιο προτιμούν άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας, όποτε δεν ήταν καθόλου τυχαία η επιλογή του να κάνει εκεί την ανάρτηση του για τα φάρμακα των χαμηλοσυνταξιούχων. Ο άνθρωπος ότι κάνει το κάνει πάντα μετά από συστάσεις ειδικών συμβούλων.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.