Δημοσκοπικό Βατερλώ της κ. Σακελλαρόπουλου σε νέα δημοσκόπηση

Νέο «Βατερλώ» της κυρίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου σε σημερινή δημοσκόπηση της MRB. Επικίνδυνη για τον ίδιο το θεσμό πλέον η απαξίωση στο πρόσωπο της προέδρου.

Επανειλημμένα έχουμε γράψει ότι επί των ημερών της κας Κατερίνας Σακελλαροπούλου ο θεσμός της Προεδρίας της Δημοκρατίας έχει χάσει εντελώς την αξιοπιστία του στα μάτια του πολίτη.  Τα τελευταία δημοσκοπικά στοιχεία στις τάσεις της MRB που δημοσιεύσαμε πριν μια εβδομάδα το αποδεικνύουν.  Σήμερα όμως ήρθε ακόμη ένα «χαστούκι» και πάλι από την MRB.  Πρόκειται για τη δημοσκόπηση της MRB της Real News- που μετράει τα «πρόσωπα της χρονιάς» για το 2020 αλλά και για το 2021.  Δηλαδή κάνει απολογισμό του 2020 και προοπτική για το 2021. Ας δούμε λοιπόν τα αποτελέσματα που έχουν την σημασία τους.

Στη δημοσκόπηση για το 2020 με τη σειρά πρόσωπα της χρονιάς ήταν ο Σωτήρης Τσιόδρας(19,8), ο Κυριάκος Μητσοτάκης (11,8), ο Νίκος Χαρδαλιάς (6,1), ο Αλέξης Τσίπρας (2,9), και από τότε τελευταία πάντα η κα Σακελλαροπούλου με 2,3! Δηλαδή από την αρχή οι προοπτικές της φαίνονταν εντελώς «ομιχλώδεις».

Ας δούμε λοιπόν ποια είναι η θέση της κας Σακελλαροπούλου ως «πρόσωπο της χρονιάς» για το 2021: Πρώτος ο Κυριάκος Μητσοτάκης (13,9), δεύτερος ο Σωτήρης Τσιόδρας (8,0) -τον «έκαψαν» τον άνθρωπο με τις συνεχείς εμφανίσεις του και τις αναμενόμενες παλινωδίες- ο Αλέξης Τσίπρας (6,1) -αξιοσημείωτο είναι ότι υπερδιπλασίασε το ποσοστό του- ο Νίκος Χαρδαλιάς (3,0) -και αυτός «καίγεται» σιγά-σιγά- και τελευταία η Κατερίνα Σακελλαροπούλου.  Μαντέψτε το ποσοστό της: 1,1!!! Δηλαδή κάτω από το μισό από πέρυσι.  Έτσι όπως πάει θα «μηδενίσει το κοντέρ»!!!

Και να σκεφτεί κανείς ότι όλος αυτός ο κατήφορος της κας Σακελλαροπούλου έρχεται παρά τη «θηριώδη» στήριξη όλων των «μπουκωμένων» φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ.  Και τι δεν έχουν κάνει μέχρι τώρα για να την «σώσουν»! Έχουν βγάλει τις γάτες να κάνουν παρέλαση για να δείξουν το φιλοζωικό της πρόσωπο και προσπαθούν να εμφανίσουν ως «συνετή» και «νηφάλια» την τακτική της για τα Εθνικά Θέματα επειδή, όπως λένε, «δεν βγάζει τις κορώνες του Παυλόπουλου»!!! Δηλαδή την πλήρη αφωνία της κας Σακελλαροπούλου, φυσικά με υποδείξεις του κ. Μητσοτάκη, για τα Εθνικά Θέματα προσπαθούν να την συγκρίνουν με τη γενναία στάση του Προκόπη Παυλόπουλου που τα υπερασπίστηκε από την πρώτη ως την τελευταία μέρα της θητείας του!!!

Όπως όλα δείχνουν ο κόπος τους είναι μάταιος.  Εδώ είμαστε του χρόνου -καλά να είμαστε- για να θυμηθείτε ότι μάλλον η κα Σακελλαροπούλου θα έχει «ρίξει» ακόμα τα ποσοστά της.  Όπως ακριβώς κάποια αποτυχημένα ριάλιτυ σόου στην τηλεόραση…

Newsbreak.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.