Οργή Κικίλια για την αποστολή των εμβολίων στα Σκόπια!

Οργή Κικίλια για την αποστολή των εμβολίων στα Σκόπια!

Ο Μητσοτάκης άρχισε το βρώμικο πόλεμο στον Βασίλη Κικίλια.

Οι τάσεις της MRB ήταν το φυτίλι για την ολομέτωπη επίθεση που εξαπέλυσε σήμερα το μέγαρο Μαξίμου στον Υπουργό Υγείας.

Εξοργισμένος ο Κικίλιας για την εμμονή του Μητσοτάκη να στείλει εμβόλια στα Σκόπια, όταν απέτυχε να εξασφαλίσει ακόμα και τις ελάχιστες ποσότητες για την Ελλάδα!

Απάντηση Μητσοτάκη με την αντιθεσμική μεθόδευση του να μην τον έχει δίπλα του την ώρα που ανακοίνωνε το περιβόητο πρόγραμμα εμβολιασμών!

Όπως γράψαμε εχθές, το γεγονός ότι ο Βασίλης Κικίλιας παρά το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει παραμένει πρώτος στις δημοσκοπήσεις με μεγάλη αποδοχή, και λιγότερες αρνητικές γνώμες από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είχε προκαλέσει συναγερμό στο μέγαρο Μαξίμου.

Σήμερα επιβεβαιώθηκα με πλήρως.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην σύσκεψη για την υλοποίηση του σχεδίου για τον εμβολιασμό, όπου και ανακοίνωσε πως τα εμβόλια στην Ελλάδα θα ξεκινήσουν στις 27 Δεκεμβρίου, επέλεξε να εμφανιστεί χωρίς τον Βασίλη Κικίλια. Τον αρμόδιο υπουργό δηλαδή.

Με την πράξη του αυτή ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύει ότι έχει ξεκινήσει την προσπάθεια αποδόμησης του κορυφαίου και δημοφιλέστερου υπουργού, χρησιμοποιώντας μία μεθόδευση που είναι πρωτίστως απόλυτα αντιθεσμική.

Και αυτό δείχνει δυστυχώς την μικροπρέπεια ενός πρωθυπουργού που αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων.

Είχε προηγηθεί σφοδρή σύγκρουση του υπουργού υγείας με τον πρωθυπουργό όταν ο τελευταίος πραξικοπηματικά αποφάσισε να στείλει εμβόλια στα Σκόπια, γεγονός με το οποίο ο Κικίλιας διαφωνούσε κάθετα.

Στην συνέχεια ήρθε το πραγματικό Βατερλώ του πρωθυπουργού όχι μόνο δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει τα απαραίτητα εμβόλια για την Ελλάδα, αλλά δεν έφερε ούτε το 1/10 από αυτά που είχαν προϋπολογιστεί.

Και όμως επέμεινε στην απόφασή του να στείλει εμβόλια στα Σκόπια έστω και αν ο αριθμός που παραλαμβάνει Ελλάδα είναι ελάχιστος.

Γεγονός που εξόργισε τον Βασίλη Κικίλια.

Αναμένει να δούμε ποιος είχε την φαεινή ιδέα για τα εμβόλια στα Σκόπια.

Γιατί φυσικά κάποιος το πρότεινε στον πρωθυπουργό, για να μην χρησιμοποιήσουμε κανέναν βαρύτερο όρο.

Όπως παραδείγματος χάριν ότι κάποιος του έδωσε εντολή.

Οργή Κικίλια για την αποστολή των εμβολίων στα Σκόπια!

Βέβαια ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δείξει τις προθέσεις του απέναντι στον υπουργό υγείας, αφαιρώντας του αρκετές αρμοδιότητες το καλοκαίρι στον ανασχηματισμό που έγινε, όπου ο Βασίλης Κοντοζαμάνης πήρα αρμοδιότητες εις βάρος του υπουργού.

Με την ελπίδα η δημοφιλία του Βασίλη Κικίλια θα έφθινε με αποτέλεσμα να μπορούσε να τον ξεφορτωθεί ευκολότερα ή έστω να σταματήσει να αποτελεί απειλή για το Μαξίμου.

Η χθεσινή δημοσκόπηση όμως της MRB Έδειξε ότι ο Βασίλης Κικίλιας όχι μόνο δεν υποχωρεί σε δημοτικότητα, αντίθετα δείχνει ένα χαίρει μεγαλύτερης αποδοχής από τον Κυριάκο Μητσοτάκη παρά το ότι δεν έχει ούτε τη μισή προβολή και προστασία από τον πρωθυπουργό στα ΜΜΕ.

Το πόσο ανεπαρκής και μικροπρεπής είναι πάντως ο πρωθυπουργός φαίνεται και από το γεγονός ότι στην ομιλία του στη Βουλή, κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό 2021, αφιέρωσε πολύ χρόνο στην «επιχείρηση Ελευθερία» για τον εμβολιασμό συσκοτίζοντας απολύτως τις πληροφορίες που είχαν ήδη στο Μέγαρο Μαξίμου για τους 150.000 εμβολιασμούς του Ιανουαρίου.

Εξαπατώντας με αυτό τον τρόπο τόσο την Βουλή όσο και τον ελληνικό λαό.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.