Πικραμένοι στο Μαξίμου από τον διορισμού του Ψαριανου

Πικραμένοι στο Μαξίμου από τον διορισμού του Ψαριανου

Ο απόλυτος διασυρμός της κυβέρνησης Μητσοτακη και όσων έλεγε για αξιοκρατικους διορισμούς, για το μητρώο στελεχών και πράσινα άλογα.

Να σημειώσουμε εδώ ότι δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν εσωκομματικοί τριγμοί στο Μαξίμου καθώς προ μηνών είχε δημιουργηθεί έντονο θέμα με τον διορισμό-ρουσφέτι προσώπου-κλειδί στον μηχανισμό της προηγούμενης κυβέρνησης (που πέρασε στα χαμηλά), ώστε να σταματήσει να χτυπά την κυβέρνηση Μητσοτακη.

Τωρα όμως η κατάσταση έχει ξεφύγει από τον έλεγχο του Μαξίμου και ο διασυρμός είναι τεράστιος και ικανός να συνθλίψει την πολιτική φιγούρα του Μητσοτακη καθώς ο πρωθυπουργός πλέον ταυτίζεται με την λογική πάμε να βολέψουμε τους δικούς μας και άσε τους άλλους να σκούζουν.

Το παρελθόν του ταλαντούχου κατά τα αλλα, Ψαριανου είναι αρκετά βαρύ για την ΝΔ. Ειδικά οι παλιότερες απόψεις του για την 17Ν αποτελούν από μόνες τους βαρύ φορτίο στην πλάτη του.

Πικραμένοι στο Μαξίμου από τον διορισμού του Ψαριανου

 

Οι αντιδράσεις κατά του Ψαριανου στι διαδίκτυο είναι θεαματικές:

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.