Έρχεται… click away και για τον Κυριάκο

Έρχεται… click away και για τον Κυριάκο

Και επισήμως πλέον η κυβέρνηση με την παράταση του lockdown… εις το διηνεκές, βάζει ταφόπλακα στην οικονομία.

 

Βέβαια ο… μεγάλος τιμονιέρης ούτε καν τόλμησε να προβεί στα γνωστά πομπώδη διαγγέλματα για ευνόητους λόγους (και μην πείτε ότι ήταν στις Βρυξέλλες), αφήνοντας τον Πέτσα και τον Άδωνι να βγάλουν το φίδι από την τρύπα.

Ήδη πολίτες και επαγγελματίες στο άκουσμα της γελοιότητας του click away περνούν γενεές δεκατέσσερις τους… άριστους ανίκανους που τσακίζουν τις ζωές τους, επειδή ως άλλοι Νάρκισσοι αυτοθαυμάζονταν για την υποτιθέμενη επιτυχία του πρώτου lockdown αντί να πράξουν τα δέοντα για να αποφευχθεί το δεύτερο.

Αυτό ήταν σύντροφοι κοψοχέρηδες, η χώρα τέλειωσε.

Εκτός κι αν νομίζετε ότι θα μας σώσουν τα κονδύλια των Βρυξελλών.

Τα οποία στην πλειοψηφία τους θα πάνε στην πράσινη και ψηφιακή μετάβαση.

Δηλαδή στη μαμά Μέρκελ που τόσο αγαπά ο Κυριάκος και στους εγχώριους διαπλεκόμενους που φρόντισαν να έχουν μέχρι και συγγενείς υπουργούς στο Μαξίμου για να μην χάνουν χρόνο στη διεκπεραίωση.

Η πραγματική οικονομία θα… αποκατασταθεί με τις γνώριμες… ρηξικέλευθες και… αποδοτικές λύσεις της τελευταίας δεκαετίας.

Οι οποίες θα εφαρμοστούν εντονότερα πάνω στα… βολικά συντρίμμια του κορονοϊού για να τσακιστεί εντελώς η ραχοκοκαλιά της οικονομίας γνωστή κι ως μεσαία τάξη (αυτή που ψήφισε Κυριάκο για να σωθεί από τον Αλέξη… Ας πρόσεχε!!!), ώστε να επιτευχθεί επιτέλους επιτυχώς ο μύχιος πόθος τόσο των ντόπιων όσο και των αλλοδαπών ολιγαρχών-κατσαπλιάδων.

Ήτοι, να γίνει η Ελλάδα ένα απέραντο mall, με όλο τον πλούτο συγκεντρωμένο στα νύχια των κορακιών και τους πολίτες δούλους. Κοινώς… ο αναρχοκαπιταλισμός στα καλύτερά του.

Ένα διεφθαρμένο σκηνικό που θα συνδυαστεί και με το ξεπούλημα του Αιγαίου για να ολοκληρωθεί το φαγοπότι των πολιτικοεπιχειρηματικών αδηφάγων.

Κάτι που όπως θα διαπιστώσατε οριστικοποιήθηκε στις Βρυξέλλες κατόπιν ενός ακόμη επικού διασυρμού του ανθρώπου που τολμάει να δηλώνει κυβερνήτης ανεξάρτητης χώρας.

Ο οποίος από εκεί που έκανε το λιοντάρι απαιτώντας να επιβληθούν κυρώσεις στην Τουρκία, αποδέχτηκε τα τετελεσμένα των Βρυξελλών, μεταμορφώθηκε σε γατάκι και μας είπε τα εξής μπας και δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα:

«Για την Ελλάδα οι κυρώσεις αυτές καθαυτές δεν είναι αυτοσκοπός, η απειλή όμως των κυρώσεων σε περίπτωση που η Τουρκία συνεχίζει την προκλητική συμπεριφορά είναι το καλύτερο εργαλείο το οποίο έχουμε στη διάθεσή μας να ασκήσουμε πίεση στην Τουρκία για να αλλάξει συμπεριφορά».

Κι όλα αυτά την ώρα που Πολωνία και Ουγγαρία με το όπλο του βέτο γονάτισαν τη Μέρκελ, καθιστώντας μονόδρομο το προσκύνημα στις απαιτήσεις τους για να ξεμπλοκάρουν ο ευρωπαϊκός προϋπολογισμός και το ταμείο ανάκαμψης.

Αποδεικνύεται λοιπόν περίτρανα αυτό που γράφουμε εδώ και καιρό. Ότι με τους σκελετούς που έχει στη ντουλάπα της καγκελαρίας για το μαύρο παρελθόν της αγίας οικογένειας, η μαμά Μέρκελ έχει δέσει πισθάγκωνα τον Μητσοτάκη μετατρέποντάς τον σε υποχείριό της.

Έρχεται… click away και για τον Κυριάκο

 

Επίσης ας κάνει τον κόπο να μας διαφωτίσει και για το κατά πόσο ισχύουν τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών που διοχετεύονται από κυβερνητικούς κύκλους.

Τα οποία υποστηρίζουν ότι αν πετύχει η εμβολιαστική εκστρατεία θα πατήσει το κουμπί της εσπευσμένης κάλπης είτε το καλοκαίρι είτε το φθινόπωρο, μπας και απεγκλωβιστεί από τα αδιέξοδα υφαρπάζοντας για δεύτερη φορά την ψήφο του λαού.

Σε περίπτωση που ισχύουν προτείνουμε στον πρωθυπουργό να αναθεωρήσει.

Διότι πολύ φοβούμαστε ότι κινδυνεύει να πέσει θύμα της… πρωτοτυπίας του click away.

Με τους οργισμένους πολίτες να επαναστατούν πάνω από την κάλπη… κάνοντας click away με τα στυλό στα ψηφοδέλτια για να γλυτώσουν από τη μητσοτακική δυστοπία.

Το έχουμε πει πολλάκις κύριε Μητσοτάκη.

Τα θαύματα συμβαίνουν μια φορά.

Καιρός να αναγνωρίσετε την πραγματικότητα παραδεχόμενος την ήττα σας.

Διαφορετικά, όπως έχουμε γράψει επανειλημμένα, η παράταξη απειλείται με χειρότερο εξευτελισμό από αυτόν του ’12.

Θα επανέλθουμε…

ΥΓ. Μέχρι και την Ακρόπολη βρε αθεόφοβοι; Έλεος!!!!!!!!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.