Ηρωική έξοδο μετά τους πρώτους εμβολιασμούς;

Ηρωική έξοδο μετά τους πρώτους εμβολιασμούς;

 

Έτοιμος να δρομολογήσει πολιτικές εξελιξεις ο πρωθυπουργός μόλις γίνουν οι πρώτοι εμβολιασμοί στην χώρα.

Οι πιθανότητες να παίξει το χαρτί των πρόωρων εκλογών ο Μητσοτάκης κάτω από την ευνοϊκή συγκυρία που πιστεύει πως θα δημιουργηθεί με το εμβόλιο, είναι τεράστιες.

Ο λόγος; Το τρίτο κύμα που είναι πολύ πιθανόν να έρθει καθώς το εμβόλιο όσο πετυχημένο και να αποδειχθεί θα χρειαστεί αρκετό χρόνο ώστε να αποδώσει.

Η έξαρση του ιού δεν μπορεί να τιθασευτεί με κανένα τρόπο ως τώρα. Έτσι όλες οι ελπίδες πλέον πέφτουν στα εμβόλια που όμως θα χρειαστούν χρόνο που δεν υπάρχει.

Ηρωική έξοδο μετά τους πρώτους εμβολιασμούς;

 

Ο Μητσοτάκης κάνει το ιστορικό λάθος να ποντάρει τα πάντα στην επιτυχία του εμβολίου ξεχνώντας το ιστορικό ρητό που λέει συν Αθηνά και χείρα κίνει.

Τουτέστιν, καλό το εμβόλιο αλλά ας κάνουμε κάτι κι εμείς σαν ελληνικό κράτος για να προετοιμαστούμε καλύτερα και ας μην τα περιμένουμε όλα από αυτό.

Επίσης, ξεχνά ότι το έθνος αυτό δε γουστάρει τους σωτήρες, πολύ περισσότερο όταν αυτοί είναι γιαλαντζί σωτήρες από τα Lidl όπως η κυβέρνηση του που ψάχνει σανίδα σωτηρίας, εμπορευόμενη την ελπίδα μέσω των προσδοκιών του εμβολίου.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.