Η φωτογραφία που κατέστρεψε το διάγγελμα Μητσοτάκη

Η φωτογραφία που κατέστρεψε το διάγγελμα Μητσοτάκη

Όλα ήταν έτοιμα για το διάγγελμα του πρωθυπουργού, το 12ο αν δεν κάνουμε λάθος. Ο άνθρωπος έχει ξεπεράσει και τον Τσαουσέσκου σε διαγγέλματα, ειδικά με αφορμή την πανδημία.

Στο διάγγελμά λοιπόν όπως είχαμε αποκαλύψει, ο πρωθυπουργός θα ανακοίνωνε την παράταση των περιοριστικών μέτρων και το οριστικό πάγωμα της εστίασης και των συναφών δραστηριοτήτων για τα Χριστούγεννα. Στο διάγγελμά μάλιστα θα γινόταν και μνεία στην ατομική ευθύνη, εκτενέστατη μάλιστα, με τον πρωθυπουργό σε αυστηρό τόνο να απαιτούσε από τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Με αυτόν τον τρόπο θα προσπαθούσε να καλύψει την καταστροφική διαχείριση του δεύτερου κύματος μετακυλίοντας την ευθύνη στους πολίτες που δήθεν δεν τηρούν τα μέτρα. Αυτός θα ήταν και ο πυρήνας του διαγγέλματος.

Και τότε το Documento αποκαλύπτει την φωτογραφία με τον πρωθυπουργό τρισευτυχισμένο αγκαλιά με έξι άτομα χωρίς μάσκες, που έκαναν παράνομα μότοκρός στην Πάρνηθα. Εκεί λοιπόν κατέρρευσαν όλα. Φανταστείτε τον πρωθυπουργό να βγαίνει και να κουνάει το δάχτυλο στους πολίτες μιλώντας για ατομική ευθύνη, την ώρα που ο ίδιος είχε παραβιάσει όλα τα μέτρα την ώρα που ο αριθμός των νεκρών είναι καθημερινά τριψήφιος.

Ήταν τέτοιο το χάος που επικράτησε, που σύμφωνα με πληροφορίες έφερε και παραίτηση από το στενό επικοινωνιακό περιβάλλον του πρωθυπουργού.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.