Κικίλιας: Έτοιμη η χώρα για εμβολιασμούς πριν από το τέλος Δεκεμβρίου

“Η χώρα είναι έτοιμη” για το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί ακόμη και πριν από το τέλος του Δεκεμβρίου, διαβεβαίωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας απαντώντας στην ερώτηση του enikos.gr, στο πλαίσιο της σημερινής ενημέρωσης για τον κορονοϊό.

“Σήμερα η πρόεδρος της Κομισιόν, κυρία Φον Ντερ Λάιεν, μιλώντας στο ευρωκοινοβούλιο, είπε ότι είναι πολύ πιθανό οι πρώτοι Ευρωπαίοι να εμβολιαστούν πριν από το τέλος του Δεκεμβρίου. Η χώρα μας είναι έτοιμη γι’ αυτό;”, ερωτήθηκε ο κ. Κικίλιας.

Ο υπουργός Υγείας απάντησε πως “η χώρα είναι έτοιμη και το ανακοινώσαμε νομίζω δημοσίως, παρουσιάζοντας το σχέδιό μας για τα εμβολιαστικά κέντρα και τον εμβολιασμό, την προηγούμενη Τετάρτη.

Μακάρι τα νέα να είναι καλά και να προσπαθήσουμε και να καταφέρουμε σταδιακά να εμβολιάσουμε, επαναλαμβάνω για μία ακόμη φορά, υγειονομικούς και ευπαθείς ομάδες, με τάξη, με ασφάλεια, δίνοντας τη δυνατότητα σιγά σιγά η χώρα, να έρθει σε μία μερική κανονικότητα”.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.