Σε αποδρομή…

Η υγειονομική κρίση που βιώνει η πατρίδα μας δεν καταδεικνύει μόνο τις παθογένειες του συστήματος υγείας τις οποίες ο πρωθυπουργός δεν φρόντισε να αντιμετωπίσει με αποτέλεσμα να γονατίσει η χώρα, αλλά επιβεβαιώνει επίσης τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα ενός ακόμη τάχα λαοπρόβλητου ηγέτη.

Ο οποίος προσπαθεί μάταια να εκμεταλλευτεί τα συντρίμμια του κορονοϊού προς επισκίαση της πλήρους αποτυχίας της πολιτικής του σε όλους τους τομείς (μετεκλογικές κωλοτούμπες στο Σκοπιανό, σκάσιμο της οικονομίας πριν τον κορονοϊό, εθνομηδενιστική προσέγγιση στα ελληνοτουρκικά, μετατροπή της χώρας σε αποθήκη ψυχών και «ικετών»), κινδυνεύοντας να βρεθεί αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη κοινωνική δυσαρέσκεια στην Ελλάδα των μνημονίων.

Σε περίπτωση που δεν το έχει αντιληφθεί, τον πληροφορούμε ότι πλέον μετά από την απίστευτη… live επίθεση που έκανε παρέα με τον Σωτήρη στους πολίτες για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα που έφεραν τη νέα καραντίνα, το ποτήρι της αγανάκτησης αρχίζει να ξεχειλίζει.

Θα έπρεπε να ζυγίσει καλύτερα τις αντιδράσεις που θα προκαλούσαν τα περί ψεκασμένων που ξεστόμισε, προς δημιουργία των απαραίτητων τύψεων, ενοχών και πρόκλησης διχασμού σε υπεύθυνους και ανεύθυνους μπας και καταφέρει να κλειδώσει τον λαό στα σπίτια του αδιαμαρτύρητα, επειδή δεν φρόντισε εδώ και οχτώ μήνες να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να οχυρώσει τη χώρα ενόψει της αναμενόμενης αντεπίθεσης του αόρατου εχθρού.

Καθώς ο κοινωνικός αυτοματισμός που προφανώς επεδίωκε απέτυχε, με το κύμα της λαϊκής οργής κατά της κυβερνητικής ανεπάρκειας να έχει αρχίσει να φουσκώνει επικίνδυνα.

Aν κάνει ένα μικρό σερφάρισμα στα κοινωνικά δίκτυα, τα οποία αποτελούν πια μικρογραφία της κοινωνίας, θα το διαπιστώσει ιδίοις όμμασι.

Είναι αξιοσημείωτο, πως για πρώτη φορά μετά την εκλογική αναμέτρηση του 2019 παρατηρείται αυτή η μεταστροφή των πολιτών με έντονες αποδοκιμασίες και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς.

Οργή όμως επικρατεί και στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, με στελέχη και βουλευτές να έχουν ανέβει στα κάγκελα λόγω της ιδιότυπης ανίερης συμμαχίας Σημίτη – Μητσοτάκη που μεταβάλλει την παράταξη σε εκσυγχρονιστικό – νεοφιλελεύθερο απόκομμα και της ακαταλληλότητας των περιβόητων αρίστων του Μαξίμου, οι οποίοι κλεισμένοι στη γυάλα της εξουσίας έχουν χάσει εντελώς την επαφή με την πραγματικότητα και την κοινωνία.

Πρόκειται για πολύ σημαντικά ζητήματα, για τα οποία οι βουλευτές δεν πρόκειται να κάνουν πίσω διότι κοστίζουν σε ψήφους.

Απλώς, όπως μαθαίνουμε, δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμη δημοσίως λόγω της ενεργής εκλογικής λίστας, η οποία λήγει σύντομα και τότε… θα αρχίσουν τα όργανα.

Ένας ακόμη λόγος… αφωνίας, αποτελεί και ο συνεχώς αναβαλλόμενος ανασχηματισμός.

Ο οποίος εκ των πραγμάτων δεν δύναται να μετατίθεται εσαεί.

Κάποια στιγμή θα έρθει, μαζί του κι ο λογαριασμός που θα συνοδεύεται από τη λαϊκή και τη γαλάζια μήνι.

Και το τίμημα για τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα θα είναι βαρύ.

Δυστυχώς, η κυβέρνηση Μητσοτάκη βρίσκεται πια σε αποδρομή….

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.