Αφού φταίει η Cisco για την κατάρρευση της τηλεκπαίδευσης γιατί το υπουργείο προέτρεπε μια ημέρα πριν να μην χρησιμοποιούμε το ίντερνετ;

Μείζον θέμα που δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά με την κατάρρευση του συστήματος τηλεκπαίδευσης από τις πρώτες κιόλας ώρες λειτουργίας του.

Μην μας αποπροσανατολίζει το ότι η κυβέρνηση φόρτωσε την ευθύνη στην εταιρία που παρέχει τη συγκεκριμένη πλατφόρμα. Η κυβέρνηση, γνώριζε πολύ καλά για τον κίνδυνο κατάρρευσης της πλατφόρμας. Το θέμα είναι ότι προσπάθησε να αποκρύψει το πρόβλημα από τους πολίτες με την δήθεν προειδοποίηση να αποφεύγουν την πρόσβαση στο ίντερνετ.

Είναι άλλωστε εξαιρετικά ύποπτο ότι μόλις έγινε γνωστό το πρόβλημα, η κυβέρνηση έσπευσε να το φορτώσει στην εταιρία, σαν κάτι τέτοιο να είχε ήδη προαποφασιστεί.

Ποιός ξέρει; Ίσως χθες στο Μαξίμου και στα αρμόδια Υπουργεία να είχαν πολύ δουλειά

Τελικά στην κυβέρνηση Μητσοτάκη θα αναλάβει κανένας Υπουργός την ευθύνη για τα απανωτά φιάσκο ή… για όλα φταίνε οι άλλοι;

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.