Γ.Τράγκας: «Το τελευταίο 24ωρο πριν από τις αμερικανικές εκλογές θα έχουμε ρεκόρ κρουσμάτων Covid-19 σε Ελλάδα & ΕΕ»

Ο γνωστός αδέσμευτος δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας είναι σίγουρος πως τις τελευταίες ώρες πριν από τις αμερικανικές εκλογές θα υπάρξει αύξηση-ρεκόρ των κρουσμάτων Covid-19 σε ΕΕ καο φυσικά στην Ελλάδα, ώστε να δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα κατά του νυν Αμερικανού προέδρου Ν.Τραμπ και να χάσει τις εκλογές.

Σκοπός είναι να φανεί πως υπάρχει «κατάσταση εκτάκτου ανάγκης» σε όλο τον πλανήτη και επιχειρούν να τον παρουσιάσουν ως ανεύθυνο.

«Πάω στοίχημα ότι το τελευταίο 24ωρο πριν από τις αμερικανικές εκλογές, θα έχουμε ρεκόρ κρουσμάτων covid19 σε όλη την Ευρώπη και φυσικά στην Ελλάδα, όπου πρωθυπουργός είναι ο γερμανόφιλος Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η κυρία Μέρκελ θέλει να πάρει τη ρεβάνς των πολιτικών και οικονομικών ταπεινώσεων που υπέστη στη διάρκεια της θητείας του Αμερικανού Προέδρου. Είναι ο μόνος που χαρακτήρισε «τοκογλύφους» τους Γερμανούς, και είπε στην Καγκελάριο ότι θα επιβάλλει δασμούς σε όλα τα γερμανικά προϊόντα και κυρίως στη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία. Δεν είναι θεωρία συνωμοσίας κάτι που φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού.

Τέσσερα χρόνια οι δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης, τα αφεντικά του διαδικτύου, το Βερολίνο και το Πεκίνο, επιδιώκουν να φθείρουν και να ανατρέψουν τον Ντόναλντ Τραμπ, επειδή χαλάει τη συνταγή της Γερμανίας και της λέσχης των billionaires που θέλουν να παράγουν τα προϊόντα τους στην απάνθρωπη ενδοκίνα (εκεί που ζούνε και κοιμούνται άνθρωποι σε κλουβιά) και να αφήνουν ανέργους εκατομμύρια Αμερικανούς και Δυτικούς πολίτες.

Δεν είναι θεωρία συνωμοσίας κάτι που είναι μπροστά σου, το ψηλαφείς με το χέρι σου, κάτι που το υφίστασαι στη ζωή σου, βλέποντας ποιοι το «τρέχουν» και ποιοι κερδίζουν βουνά από χρυσάφι βάζοντας φίμωτρο σε εκατομμύρια ανθρώπους.

Ποιοι απέκρυψαν επιμελώς τη δραπέτευση του ιού από την πόλη Ουχάν; Οι Κινέζοι και ο ΠΟΥ. Ποιοι φωνάζουν μέχρι σήμερα, ποιοι είναι υπεύθυνοι για τα lockdown, τα εκατομμύρια των ανέργων και τη διάδοση του πανικού; Όσοι δουλεύουν με τον Μπιλ Γκέιτς, τον Τζορτζ Σόρος, το ίδρυμα Κλίντον, τους πολιτικούς και οικονομικούς αντιπάλους του Τραμπ, την κυρία Μέρκελ και το Πεκίνο.

Εάν τυχόν επανεκλεγεί ο Τραμπ, την ίδια ημέρα οι μάσκες θα ριφθούν στην πυρά και θα σχηματίσουν καιόμενους λόφους σε διάφορες περιοχές του κόσμου. Εάν βγει ο αντίπαλός του, θα επιστρέψουν με μεγάλη δύναμη οι δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης και θα κερδίσουν δισεκατομμύρια αυτοί που έστησαν το σλόγκαν «μείνετε στο σπίτι – μείνετε ασφαλείς».

Ενώ η αρμάδα του τουρκικού στόλου αρμενίζει ανεμπόδιστα στην ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου και Καστελορίζου, ολόκληρη η ελληνική κοινωνία υποχρεώθηκε από την κυβέρνηση-παράρτημα της Καγκελαρίας του Βερολίνου να φορέσει μάσκα, να μην κυκλοφορεί νύχτα και στις «κόκκινες» περιοχές, να πεινάσει περισσότερο, αφού έχουν διαλυθεί όλες οι επιχειρήσεις εστίασης και τα εμπορικά καταστήματα.

Κανονικά θα έπρεπε να έχουν επέμβει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και όλοι οι εισαγγελείς της χώρας για τον αποπροσανατολισμό εκατομμυρίων Ελλήνων πολιτών. Κάθε απόγευμα όλα τα μέλη της ελληνικής κοινωνίας δέχονται μια καταιγίδα ψεμάτων από τα χρυσοπληρωμένα κυβερνητικά κανάλια. Ακούνε έναν αριθμό κρουσμάτων που δήθεν αυξάνεται, για να συνοδεύεται ο αριθμός με περισσότερο τρόμο και φόβο.

Όλοι έχουν καταλάβει ότι ανάλογα με τον αριθμό τεστ που κάνεις, τόσους θετικούς φορείς θα βρεις. Εάν καθημερινά προβαίνεις σε περισσότερα τεστ, είναι εύλογο ότι θα έχεις μεγαλύτερο αριθμό φορέων.

Η πλαστή εικόνα της ενημέρωσης κορυφώνεται με το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία ανάλυση, κανένα ρεπορτάζ για αυτούς που είναι διασωληνωμένοι ή καταλήγουν. Ουδείς μας λέει αν οι διασωληνωμένοι είναι καρκινοπαθείς ή καρδιοπαθείς ή έχουν υποστεί εγκεφαλικά επεισόδια ή άλλες σοβαρές ασθένειες. Ουδείς γνωστός τηλεπαρουσιαστής ρωτάει αν αυτοί που πέθαναν, «έφυγαν» μόνο από covid19 ή/και με covid19 ή από τη βαριά ασθένειά τους. Κανείς «δημοσιογράφος» δεν κάνει τέτοιες ερωτήσεις. Είναι απαγορευμένες.

Έπρεπε να έχουν επέμβει όλοι οι εισαγγελείς, γιατί, όπως λένε οι εντατικολόγοι, για να φτάσει κάποιος στη διασωλήνωση πρέπει να έχει βαρύ υποκείμενο νόσημα και όχι μόνο covid19. Κανένα τηλεοπτικό κανάλι, κανένας τηλεπαρουσιαστής περιέργως δεν αναρωτιέται, γιατί απλούστατα ο φόβος του κορονοϊού χρησιμοποιείται ως παραβάν για τη συντελούμενη ταπείνωση και προδοσία στα εθνικά θέματα.

Δεν είναι θεωρία συνωμοσίας, ούτε ακραίες θέσεις και απόψεις, όταν λες ότι ο πρωθυπουργός και η οικογένειά του είναι στενοί φίλοι και συνεργάτες των Γερμανών από το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Από την περίοδο της Κατοχής.

Ουδέποτε ο Μητσοτάκης (όπως και πατέρας του) είπε κάτι ή ψέλλισε εναντίον της ανθελληνικής γερμανικής πολιτικής. Ούτε μια κουβέντα δεν έβγαλε όταν ψαλιδίζονταν οι συντάξεις των συμπατριωτών του, όταν σχημάτιζαν ουρές για να πάρουν δωρεάν λίγα λαχανικά και όταν αυτοκτονούσαν εξαιτίας της αναξιοπρεπούς διαβίωσης. Ο σημερινός πρωθυπουργός συμπεριφέρεται ως κοινός δωσίλογος, ως «μαριονέτα» των Γερμανών. Η πολιτική και οικονομική παρέα του είναι τα μέλη του ΕΛΙΑΜΕΠ. Είναι οι άνθρωποι του Γερμανού πράκτορα Σημίτη.

Είναι ο Μιχάλης Χριστοφοράκος που δραπέτευσε στη Γερμανία. Είναι όσοι θέλουν να δώσουμε το μισό Αιγαίο στην Τουρκία. Αυτό δεν είναι θεωρία συνωμοσίας. Είναι συνωμοσία στην οποία πρωταγωνιστεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Είναι η «μαριονέτα» που άφησε τον Ερντογάν να επισημοποιήσει στον ΟΗΕ την ΑΟΖ Τουρκίας-Λιβύης. Είναι ο Κουίσλινγκ τον οποίο αποκάλυψε ο Ζόραν Ζάεφ λέγοντας ότι δούλεψε σκληρά για τα συμφέροντα των Σκοπιανών και την άρση του γαλλικού εμπάργκο. Είναι ο μοιραίος πολιτικός επί των ημερών του οποίου γίνεται όλη η προετοιμασία για τη διχοτόμηση του Αιγαίου. Είναι ο κολλητός του ανθελληνικού ιδρύματος Τζορτζ Σόρος, ο οποίος υπήρξε δωσίλογος και καταδότης των Γερμανών στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η εξαδέλφη του, Αντιγόνη Λυμπεράκη, είναι διευθύντρια στο ελληνικό παράρτημα της οργάνωσης του γύπα Solidarity Now. Έχει μέσα στην κυβέρνησή του ως υπουργό επί των χρηματοπιστωτικών υποθέσεων, τον κύριο Γιώργο Ζαββό, ο οποίος είναι αδελφός του Στέλιου Ζαββού εκπροσώπου του Σόρος στην Ελλάδα. Έφτιαξε, επίσης, χρυσοφόρες σχέσεις με τον Μπιλ Γκέιτς και την Microsoft.

Εργάζεται ως «dealer» διαφόρων συμφερόντων, δισεκατομμυριούχων και πολυεθνικών. Μοιράζει πολύ χρήμα στους εργολάβους των Αθηνών με πρώτη εταιρία την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ λόγω τον σχέσεων που έχει ο πεθερός του Γεραπετρίτη με τον μεγαλομέτοχο της εταιρίας κύριο Περιστέρη. Όπου υπάρχει «δουλειά» που διευκολύνει τα συμφέροντα των Γερμανών και ελάχιστων κροίσων, ο Μητσοτάκης «τρέχει» προφανώς με το αζημίωτο. Όσα κάνει ούτε ανάπτυξη φέρνουν ούτε τις χαμένες θέσεις εργασίας ούτε επαναφέρουν την αξιοπρέπεια στο προτεκτοράτο.

Μέρα με την ημέρα θυμίζει περισσότερο, αυτός και ορισμένοι υπουργοί του, τον Τσολάκογλου και τους άλλους δωσιλόγους στην Κατοχή. Έτσι και εκείνοι βάπτιζαν ακραίους όσους πεινούσαν και όσους ήταν αντίθετοι στη γερμανική μπότα.

Τώρα η φασιστική Ευρώπη, η Ευρώπη της Μέρκελ, των τραπεζών και των lockdown δέρνει τα εκατομμύρια των διαμαρτυρομένων, γιατί αντιδρούν στις μάσκες και ζητάνε ψωμί. Δεν είναι θεωρία συνωμοσίας ότι η γερμανόφιλη κυβέρνηση Μητσοτάκη αποτελείται από καραμπινάτους ριψάσπιδες που εύκολα δίνουν θάλασσα και νησιά στους Τούρκους. Τα κανάλια είναι μπουκωμένα από λεφτά για να μην ερευνούν και να μην ψάχνουν.

Οι παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου βλάπτουν, κυοφορούν τον covid19. Η πολιορκία στο Εφετείο, το σαρδέλιασμα των Ελλήνων πολιτών στα λεωφορεία και στα Μετρό, δεν μεταδίδουν τον ιό! Ούτε απόδοση συμβολικών τιμών για αυτούς που χάθηκαν στον πόλεμο κατά του φασισμού.

Η κυβέρνηση των κλώνων των γερμανόφιλων της Κατοχής (Μητσοτάκης, Πικραμμένος, Σκυλακάκης, κ.ά. ) δεν θέλει να θυμούνται οι Έλληνες τον αγώνα κατά του Ναζισμού. Βλέπετε ο πρωθυπουργός μεγάλωσε με Γερμανίδες νταντάδες.

Η πρώτη γλώσσα που έμαθε ήταν τα γερμανικά, και ο μπαμπάς του δεν το έκρυβε, το φώναζε ότι είχε ιδιαίτερες σχέσεις με το Βερολίνο και τους Γερμανούς. Όπως και οι Σημίτιδες. Ο αδελφός του Σημίτη, ο καθηγητής Σπύρος Σημίτης, ήταν επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Προστασίας Συντάγματος, δηλαδή του Γερμανικού FBI.

Δεν είναι θεωρία συνωμοσίας κάτι που το βλέπεις και το πιάνεις. Ο Μητσοτάκης μιλάει για τον κορονοϊό όταν σφίγγουν τα λουριά και ο Ερντογάν αποδεικνύει στην πράξη ότι δεν σέβεται τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα. Οι αργυρώνητοι λοιμωξιολόγοι έχουν εξαφανιστεί από τα τηλεοπτικά παράθυρα, γιατί έχουν αντιληφθεί ότι συνέβαλαν στην ισοπέδωση της εθνικής οικονομίας και ότι ο Μητσοτάκης τους χρησιμοποιεί ως παραβάν στα εθνικά θέματα. Αντιλήφθηκαν οι περισσότεροι ότι κολυμπούν μέσα σε λίμνη γελοιότητας.

Ο διάσημος καθηγητής του Stanford Ιωάννης Ιωαννίδης, σε συνέντευξή του στη «δημοκρατία», δήλωσε ότι είναι χαμηλότερη από τις αρχικές εκτιμήσεις η θνητότητα του κορονοϊού και ότι είναι ολέθρια τα κυβερνητικά μέτρα. Σε παγκόσμιο επίπεδο ανέρχεται στο 0,15% συνολικά και στο 0,03 στα άτομα κάτω των 70 ετών. Η μελέτη του καθηγητή Ιωαννίδη αποδεικνύει ποιοι είναι οι συνωμότες, ποιοι διέλυσαν την παγκόσμια οικονομία και ποιοι κάποια στιγμή θα απολογηθούν.

*Το κείμενο του Γιώργου Τράγκα δημοσιεύθηκε στην «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» (26/10/2020)

Το αποτέλεσμα των Αμερικανικών εκλογών θα δείξει αν η Μέρκελ μπορεί να συνεχίσει να είναι ο «τοκογλύφος» της Γηραιάς Ηπείρου

Εκατομμύρια Αμερικανοί περιμένουν από τώρα στις ουρές για να ασκήσουν προσωπικά το εκλογικό τους δικαίωμα και όχι με επιστολική ψήφο. Είναι η πρώτη φορά που οι αμερικανικές εκλογές δεν είναι μόνο αμερικανικές αλλά ουσιαστικά και παγκόσμιες.

Από την επομένη της 3ης Νοεμβρίου ο κόσμος θα πετάξει τις μάσκες και τα ακραία μέτρα, θα επιστρέψει στην κανονικότητά του ή θα έχουμε πάλι τον κόσμο του κυρίου Γκέιτς, της λέσχης των δισεκατομμυριούχων και την ευρύτερη διείσδυση του Πεκίνου στη διεθνή οικονομία.

Το αποτέλεσμα των Αμερικανικών εκλογών θα δείξει αν η κυρία Μέρκελ μπορεί να συνεχίσει να είναι ο «τοκογλύφος» της Γηραιάς Ηπείρου ή θα ανακοπεί η κερδοσκοπική πορεία της Γερμανίας. Έχουμε καταλάβει όλοι τι ακριβώς συμβαίνει.

Έχουμε καταλάβει όλοι γιατί οι πλούσιοι του πλανήτη έγιναν πλουσιότεροι, και στους φτωχούς προστέθηκαν εκατοντάδες εκατομμύρια οικογένειες. Έχουμε καταλάβει όλοι γιατί ξεσπάνε στις φτωχογειτονιές εναντίον του lockdown στη Νάπολη, στη Βαρκελώνη, στη Μαδρίτη, στο Βερολίνο, και στην Αγγλία.

Αυτές τις ημέρες πρέπει να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη. Μπορεί να μην ψηφίζουμε στην Αμερική αλλά έχουμε εκεί φίλους. Ξέρουμε Ελληνοαμερικανούς.

Πρέπει να στείλουμε ένα sms. Πρέπει να στείλουμε ένα email σε όλη την ομογένεια. Πρέπει να συντρίψουμε το κακό εκεί που πηγάζει. Δεν μπορεί να κλειστούμε στα υπόγεια. Δεν είναι δυνατόν να γίνουμε υπάνθρωποι. Δεν μπορεί η θεραπεία να είναι πιο καταστροφική από το πρόβλημα. Δεν θέλουμε άλλο να ζούμε με μάσκες και να ακούμε ψέματα.

Θέλουμε πίσω τη ζωή μας. Θέλουμε πίσω τις πανέμορφες πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, η Βενετία, η Βαρκελώνη, κ.ά. Ο ιός, σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις του διακεκριμένου καθηγητή επιδημιολογίας Ιωάννη Ιωαννίδη, έχει θνητότητα πολύ μικρότερη από εκείνη που εκτιμήθηκε αρχικά. Και όπως λέει ο καθηγητής είναι καταστροφικά όλα αυτά τα ακραία μέτρα που λαμβάνονται από τους φίλους της παγκοσμιοποίησης, από τις «μαριονέτες» της Μέρκελ και του Μπιλ Γκέιτς. Ας φαίνεται ότι δεν μπορούμε να κινήσουμε τη γη. Μπορούμε.«Δός μοι πᾷστῶκαὶτὰνγᾶν κινήσω».

Ας θυμηθούμε τι έλεγε ο μεγάλος Αρχιμήδης και ας ξεκινήσουμε αυτήν την εβδομάδα έναν τεράστιο αγώνα, έναν αγώνα ζωής.

Στείλτε το δικό ας sms σε όλη την ομογένεια. Στείλτε τη δική σας παραίνεση. Η οικονομία της μικρής Ελλάδας έχει αποτεφρωθεί.

Όσο θα φοράμε μάσκες και όσο θα λαμβάνονται ακραία μέτρα, βλακώδη και υποκριτικά, τόσο πιο κάτω θα πηγαίνει η οικονομία.

Σε δύο μέρες θα γιορτάσουμε την 28η Οκτωβρίου χωρίς παρελάσεις, χωρίς απόδοση τιμών, ούτε καν συμβολικών. Ας ελπίσουμε ότι του χρόνου δεν θα γιορτάσουμε τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ’21 με μικρότερο χάρτη, λιγότερα εδάφη, λιγότερη θάλασσα και λιγότερο αέρα.

Ο Μητσοτάκης που αυτοεγκωμιάζεται δεν έχει αντιληφθεί ότι δεν κατάφερε απολύτως τίποτα και ότι η Γερμανία τον οδηγεί στου κακού τη σκάλα

Όπως αναμενόταν, η κυβέρνηση επιβεβαίωσε την πλειοψηφία της και η πρόταση δυσπιστίας του κυρίου Τσίπρα κατά του κυρίου Σταϊκούρα απορρίφθηκε. Υπήρξε, όμως, ένα κέρδος. Εφάνη ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει καταλάβει τι συμβαίνει ακριβώς στο Αιγαίο. Επίσης, δεν έχει κατανοήσει πόσα εκατομμύρια Ελλήνων έχουν χάσει τις δουλειές τους ή πεινάνε ή γενικά βρίσκονται σε αναξιοπρεπή διαβίωση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μου έδωσε χθες την εντύπωση ενός υπερνάρκισσου που κοίταζε τον καθρέφτη του και επαναλάμβανε στο είδωλό του: «Σίγουρα είσαι καλύτερος από τους δίπλα. Σίγουρα έχεις κάνει περισσότερα από τον Σύριζα». Είχε κάποιες στιγμές που, παρά το διάβασμα ενός βατού και καλά γραμμένου κειμένου, ξέφευγε και η ταχυλαλία του τον οδηγούσε σε κομπιάσματα και σαρδάμ.

Έχει ξεχάσει πλήρως τις οικονομικές καταστροφές από το πρώτο γενικό lockdown. Επιδεικνύει επιδημιολογικούς χάρτες που δείχνουν ότι η Σκανδιναβία και η Ελλάδα έχουν καλύτερα στοιχεία από πλευράς αντιμετώπισης της πανδημίας.

Αυτός, όμως, δεν αφήνει την οικονομία να δουλέψει ελευθέρα όπως η Σουηδία. Ο γερμανόφιλος έχει ξεχάσει πλήρως ότι στη χώρα που είναι πρωθυπουργός εκατομμύρια άνθρωποι είτε από τα μέτρα για τον covid19 είτε από τον «Ιανό», δεν έχουν να φάνε και να πληρώσουν τις ανάγκες τους.

Παρουσιάζεται με περισσή θρασύτητα ως η κυβέρνηση των νοικοκυραίων αλλά δεν έχει ρωτήσει πόσες χιλιάδες «ενοικιάζεται» ή «πωλείται» υπάρχουν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας. Εξακολουθεί να μεταφέρει τις ευθύνες στους λοιμωξιολόγους, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι την πορεία της οικονομίας και τα κύματα οργής του κόσμου, έχουν εξαφανιστεί από όλο το σκηνικό.

Μου έκανε εντύπωση ακούγοντας τον πρωθυπουργό να αυτοεγκωμιάζεται, να επαίρεται ότι έδωσε μεγάλες διπλωματικές μάχες και μετέτρεψε την ελληνοτουρκική διαφορά σε ευρωτουρκική.

Δεν έχει αντιληφθεί ότι δεν κατάφερε απολύτως τίποτα και ότι η Γερμανία τον οδηγεί στου κακού τη σκάλα. Ουδείς Ευρωπαίος έχει σπεύσει δίπλα στον ελληνικό στόλο. Η κυρία Μέρκελ σφυρίζει αδιάφορα, την ενδιαφέρει μόνο να χάσει ο Τραμπ στις εκλογές και προωθεί ως πρόβατο τον Μητσοτάκη και την Ελλάδα στην ποδιά και στο μαχαίρι του Ερντογάν.

Ουδείς έχει τρέξει να βοηθήσει την Ελλάδα. Ουδείς σταμάτησε να εφοδιάζει όπλα στις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις. Τα Γερμανικά υποβρύχια για την Τουρκία εξακολουθούν να κατασκευάζονται. Το ίδιο και το αεροπλανοφόρο ANADOLU.

Ο Μητσοτάκης ήθελε χθες να εμφανίσει διπλωματικές επιτυχίες αλλά σίγουρα δεν κοιμάται τα βράδια, γιατί οι πληροφορίες λένε ότι οι Τούρκοι θα βάλουν γεωτρύπανο.

Θα βάλουν γεωτρύπανο όχι για να βγάλουν φυσικό αέριο ή πετρέλαιο αλλά για να εμπεδώσουν defacto την κυριαρχία τους στο ήμισυ περίπου του Αιγαίου. Ο Γερμανός πρωθυπουργός δεν είπε κουβέντα εναντίον του Ερντογάν. Περιορίστηκε να μας πει ότι θα εξοπλιστούμε καλύτερα και θα προσλάβουμε επαγγελματίες στρατιώτες.

Έψεξε τον κύριο Τσίπρα και είπε ότι όλοι οι Έλληνες πολέμησαν στην Αντίσταση, αλλά ούτε εκείνη τη στιγμή είπε ολόκληρη τη φράση «πολέμησαν τους Γερμανούς».

 

Έδειξε προς την πλευρά της ΝΔ και είπε ότι πολλοί ήταν από αυτήν την παράταξη που πήραν μέρος στην Αντίσταση, και όχι μόνο οι αριστεροί. Δεν μας είπε, όμως, αν πήραν μέρος στην Αντίσταση ο πατέρας του αντιπροέδρου της ΝΔ, του κυρίου Πικραμμένου, ο παππούς του κυρίου Σκυλακάκη, και γιατί ο πατέρας του φώναζε σε όλη του τη ζωή ότι είχε στενές σχέσεις με τους Γερμανούς.»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.