Εκκαθάριση παραδοσιακών στελεχών της ΝΔ από τον Μητσοτακη και προώθηση των ορφανών του Σημιτη

Αντιδράσεις παρακαλεί στο εσωτερικό της ΝΔ η επιλογή του Μητσοτακη στο πρόσωπο της κυρίας Διαμαντοπουλου. Οι αντιδράσεις δεν αφορούν τόσο το πρόσωπο της κυρίας Διαμαντοπουλου όσο το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός επιλέγει να παραγκωνίζει παραδοσιακά στελέχη της ΝΔ προωθώντας άτομα που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ κυρίως της εποχής Σημιτη.

Απο την αρχή της αρχηγίας του Μητσοτακη φαινόταν ότι θα έκανε γενναίο άνοιγμα στο εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ. Οι κινήσεις του όμως δεν είναι ένα απλό άνοιγμα πλέον αλλά διαδικασια αντικατάστασης των στελεχών της ΝΔ από τα ορφανά του Σημιτη.

Μαλιστα έχει φτάσει στο σημείο να διαρρέουν από το ίδιο το Μαξίμου αρνητικές πληροφορίες για μέλη της κυβέρνησης που προέρχονται από τη μήτρα της ΝΔ με ξεκαθαρο στόχο να προκαλεσουν εκνευρισμό στους ίδιους και αρνητικό κλίμα ώστε ο Μητσοτάκης να τους αντικαταστήσει με μπαγιατικούς ΠΑΣΟΚους κι άστεγους ενδοτικούς, όπως πολύ σωστά διαβάσαμε και στο σχόλιο χρήστη στο διαδίκτυο.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.