Το… έριξαν έξω μετά την ψήφιση του Προϋπολογισμού: «Γαλάζια» μάζωξη σε cafe restaurant στο Σύνταγμα

Η απόφαση ελήφθη την τελευταία στιγμή από τον Δωδεκανήσιο βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Παππά και τους φίλους του. Διαδόθηκε δε, εν ριπή οφθαλμού στο εντευκτήριο της Βουλής λίγο πριν ξεκινήσουν οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών την Τετάρτη το απόγευμα για τον Προϋπολογισμό.

Τελικά, μετά την ψηφοφορία, δεκάδες Νεοδημοκράτες ενώθηκαν ως παρέα σε κεντρικό καφέ restaurant της οδού Κολοκοτρώνη στο Σύνταγμα, όπως αναφέρει το Secret των “Παραπολιτικών”. Οι μεταξύ τους συζητήσεις δεν είχαν τόσο πολιτικό ενδιαφέρον. Οι περισσότεροι αφηγούνταν τα της προεκλογικής περιόδου ως νεοεκλεγμένοι, μιλούσαν για το νέο περιβάλλον στη Βουλή, για τις θεσμικές διαδικασίες που εφαρμόζονται κατά γράμμα για πρώτη φορά έπειτα από δεκαετίες, ενώ μετέφεραν και την εορταστική ατμόσφαιρα των περιφερειών τους. Κοινή διαπίστωση είναι ότι υπάρχει μεγάλο δέσιμο και ιδιαίτερη χημεία μεταξύ τους, που αν μη τι άλλο, αποτελεί την εγγυήτρια δύναμη της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης.

Από εκεί πέρασαν και κάθισαν οι Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Γιώργος Γεωργαντάς, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Σίμος Κεδίκογλου, Χρήστος Μπουκώρος, Γιάννης Μελάς, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Στράτος Σιμόπουλος, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, Δημήτρης Κούβελας, Δημήτρης Μαρκόπουλος, Ανδρέας Κατσανιώτης, Άγγελος Τσιγκρής, Ανδρέας Νικολακόπουλος, Θέμης Χειμάρας, Χρήστος Δερμιτζόπουλος, Γιώργος Κωτσήρας, Διονύσης Σταμενίτης, Λάκης Βασιλειάδης κ.α. Το χρώμα το έδωσαν οι βουλευτίνες Νόνη Δούνια, Κατερίνα Μονογιού, Στέλλα Μπίζιου και Άννα- Μάνη Παπαδημητρίου. Ξεχωριστές παρουσίες ήταν από το γραφείο του πρωθυπουργού η Λίνα Κυπραίου και η Μελίνα Καλίντζα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.