Ετοιμος για την μεγάλη ρήξη ο Σαμαράς;

Ανασυντάσσεται στα πάτρια εδάφη ο πρώην πρωθυπουργός κύριος Αντώνης Σαμαράς, μετά την κακή και αγνώμονα αντιμετώπιση που είχε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και επειδή ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο άνθρωπος – ιστορία, ας μην ξεχνάμε το περιβόητο σουξέ story που είχε μείνει παροιμιώδες, πουλάει τώρα στην Καλαμάτα την ιστορία ότι θα απαιτήσει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αφού δεν τον έκανε επίτροπο. Επιπλέον, άνθρωποι του λένε στην Καλαμάτα ότι “ο Αντώνης είναι τιμωρός”!!!

Το άσχημο είναι ότι φθίνουν ακόμα και τα στηρίγματα του στην Καλαμάτα, όπου κάποτε ήταν πανίσχυρος. Ο Γιάννης Λαμπρόπουλος εξελέγη πανηγυρικά, ο εκλεκτός του κύριος Καφαντάρης συνετρίβη στον Δήμο Πύλου από τον Τάκη Καρβέλα, όμως ο ακούραστος Αντώνης Σαμαράς έχει πάντα μια ιστορία έτοιμη για τους συνομιλητές του… Και αφού η ιστορία περί επιτροπείας δεν επιβεβαιώθηκε, όπως δεν θα επιβεβαιωθεί και το μύθευμα περί Προεδρίας της Δημοκρατίας, υπάρχει πάντα η θέση του επιτρόπου στην Μονή Βελανιδιάς ή στη Μονή Βουλκάνου.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.