Έβρος: Φυλάκιση στον κτηνοτρόφο για το επεισόδιο με τους Τούρκους – Τι λέει η δικηγόρος του

Ποινή φυλάκισης 26 μηνών με αναστολή αλλά χωρίς κανένα ελαφρυντικό επέβαλε το δικαστήριο της Αλεξανδρούπολης στον κτηνοτρόφο από τις Φέρες του Έβρου, που συνεπλάκη με Τούρκους, οι οποίοι είχαν μπει παράνομα στη χώρας μας.

Ο κτηνοτρόφος αθωώθηκε για την κατηγορία της ρατσιστικής βίας και δεν τιμωρήθηκε εντέλει με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο.

Η δικηγόρος του κτηνοτρόφου, Μένια Πολυχρόνη, μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για το επεισόδιο και την απόφαση του δικαστηρίου. Σύμφωνα με την ίδια, ο 30χρονος κτηνοτρόφος όταν είδε τους Τούρκους ειδοποίησε την αστυνομία ωστόσο κάποιοι του όρμηξαν για να του πάρουν το κυνηγετικό όπλο που είχε στο αυτοκίνητό του.

Ο κτηνοτρόφος κατηγορήθηκε για άσκηση παράνομης βίας σε πέντε παρανόμως εισερχόμενους οπότε και η ποινή του πενταπλασιάστηκε. Η ποινική δίωξη που ασκήθηκε εναντίον του ήταν με ρατσιστικά χαρακτηριστικά, ωστόσο δεν τιμωρήθηκε με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο.

Δείτε το βίντεο

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.