Η Εισαγγελέας – Καταπελτης για το Noor1, τα φορτία ναρκωτικών στον Πειραιά, ο πολιτικός δάκτυλος και η τυφλή Δικαιοσύνη

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Είναι άλλο πράγμα να συνομιλεί κανείς με κάποιον όταν δεν γνωρίζει ότι αυτός ο “κάποιος” συντονίζει εμπόριο θανάτου(ναρκωτικών το λένε εύσχημα…) και άλλο πράγμα να καλύπτει το ρόλο αυτού του “κάποιου”όταν έχει αποκαλυφθεί.
Πριν πολλά χρόνια αποκαλύφθηκε ότι ένα μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ με έδρα τον Καναδά,γνώρισε εκεί τον Ανδρέα Παπανδρέου και στα πολιτικά πλαίσια απέκτησε καλές σχέσεις μαζί του.
Πέρασαν τα χρόνια και ο Ανδρέας έγινε πρωθυπουργός.

Κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του τα πρώτα χρόνια οι αμερικανικές αρχές σε συνεργασία με ευρωπαίκές έπιασαν ένα πλοίο με μεταφορά τόνων χασίς.
Αποκαλύφθηε ότι πίσω απο τη μεταφορά ήταν μεταξύ 2-3 άλλων και ο συγκεκριμένος Ελληνοκαναδός.
Οταν η υπόθεση πήρε “στραβό” δρόμο και οι ελληνικές αρχές δεν έκαναν με αποφασιστικότητα το καθήκον τους,ο τότε αρχηγός Αντιπολίτευσης Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μας έλεγε ότι όσο ο ανδρέας δεν καταδικάζει ανοιχτά τον πολιτικό του φίλο και δεν ζητά απο τις αρχές παραδειγματική τιμωρία λέγοντας ότι τον εξαπάτησε υπάρχει τεράστιο σκάνδαλο.
Πρωτοστατούσε τότε στις καταγγελίες μεταξύ άλλων και ένας (μακαρίτης σήμερα)νέος τότε πολιτικός της Νέας Δημοκρατίας που κατέβαινε συχνά στον Πειραιά και παρότρυνε τις αρχές να κάνουν με αυστηρότητα το καθήκον τους και να βρουν τα πάντα.Και συχνά έκανε δηλώσεις περι τεραστίου σκανδάλου και δώστου φωτογραφίες με τον Ανδρέα και το στέλεχος απο εκδηλώσεις στο ΠΑΚ Καναδά.
Πέρασαν τα χρόνια και σχηματίσθηκε μια άλλη δικογραφία για ναρκωτικά στον Πειραιά.
προκάλεσε σοκ ότι ο μακαρίτης γαλάζιος πολιτικός είχε εκμισθώσει βασικό “εργαλείο” για την διακίνηση των ναρκωτικών.

Ο πρόωρος θάνατός του σταμάτησε τις έρευνες και για εκείνον και για την οικονομική άνεση που παρουσίαζε και τις απέδιδε στη σχέση του με νεαρή ,κόρη μεγαλοεπιχειρηματία που σχετιζόταν με την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας,αλλά και με ΜΜΕ…
Γιατί τα θυμηθήκαμε όλα αυτά;
Διαβάστε την αγόρευση της γνωστής για τις ικανότητές της εισαγγελέως κ.Βασ.Βλάχου στο Κακουργιοδικείο του Πειραιά,όπου εκδικάζεται η δυσώδης υπόθεση μεταφοράς ναρκωτικών με το ναρκόπλοιο NOOR 1.

Και ύστερα κάντε τις συγκρίσεις και τις κρίσεις.
Πριν 2-3 χρόνια μετείχαμε σε εκπομπή του Κυριάκου Θωμαίδη στον ΣΚΑΙ ,η οποία ασχολήθηκε και με την υπόθεση αυτή και έκανε αποκαύψεις εγγράφων απο τη δικογραφία και τα παρουσίαζε ως “έγγραφα- βόμβες”.
Είπαμε στον αέρα ας διαβάσουμε τα βιβλία του Ρομπέρτο Σαβιάνο για τα πλοκάμια της διεθνούς Μαφία και στην Ελλάδα με ναρκωτικά,πολύτιμηα μέταλλα κλπ.
Και ας δούμε ότι στην Ελλάδα πλείστα όσα συγκαλύπτονται ,γιατί οι ισχυροί εν τέλει “τα βρίσκουν”.

Δείτε τώρα την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ των δυο τελευταίων ημερών,κατά τις οποίες έγινε και η αγόρευση της Εισαγγελέως κ.Βλάχου για μια τόσο σοβαρή υπόθεση,όσο δείχνουν τα λόγια της Εισαγγελέως για καθένα απο τα πρόσωπα,όπως τους πλοιάρχους-επιχειρηματίες Γιανννουσάκη-Κοτσώνη,Μπουρδούβαλη,Κουρούβανη.
Δείτε πόσοι μάρτυρες έχουν δολοφονηθεί εκτός και εκτός Ελλάδας και κάντε τις συγκρίσεις με όσα γράφει για τις ίδιες μεθόδους ο Σαβιάνο στα βιβλία του (Γόμμορα κλπ) και μάλιστα σε υποθέσεις που βγήκαν με την συμβολή της αμερικανικής υπηρεσίας δίωξης ναρκωτικών DEA…
Η Εισαγγελέας όχι μόνο δεν βρήκε ανεύθυνο τον επιχειρηματία Κοτσώνη,αλλά ζήτησε να αναβαθμιστεί η κατηγορία και απο τα 10 χρόνια που είχε φάει πρωτοδίκως τώρα,αν γίνει δεκτή η πρόταση της Εισαγγελέως απο το δικαστήριο ,να κινδυνεύει με ισόβια!!!Γιατί ,κατά την δική της άποψη.απο την δικογραφία προκύπτει ότι ήταν συντονιστής.
Πέραν του ότι ουδείς ένοχος πριν καταδικαστεί αμετάκλητα δεν πιστεύουμε στο ελάχιστο σε μεγάλες καταδίκες στην υπόθεση αυτή.Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ των τελευταίων ημερών δεν έχει μία λέξη στην πρώτη σελίδα για την υπόθεση και αναφερόμαστε σε μια ψύχραιμη,άριστη εφημερίδα,ενός επιχειρηματία που προέβαλε την υπόθεση αυτή από τον “αδελφό” ΣΚΑΙ σαν τεράστιο σκάνδαλο.
Τώρα που η Εισαγγελέας επιβεβαιώνει την εκτίμηση αυτή η υπόθεση εξαφανίστηκε απο την πρώτη σελίδα,όπως εξαφανίζονται όλες οι αβάσιμες υποθέσεις…
Επιπλέον υπάρχει ένα φοβερό και εκτενές δημοσίευμα στο NEW REPUBLIC του Alexander Clapp που προκαλεί σοκ και δέος με όσα αναφέρει για την ιστορία αυτού του πλοίου και του φορτίου,ενώ αναφέρεται και στον Ελληνα ολιγάρχη Ε.Μαρινάκη.
Το ρεπορτάζ αναφέρεται στο πλοίο-βαμπίρ και σε όσους εμπλεκόμενους με διάφορους τρόπους που έχουν χάσει τη ζωή τους μετά την ανακάλυψη του πλοίου απο τις αρχές κάπου στην Ελευσίνα.
Ο ρεπόρτερ αναφέρεται και στις επαφές του με τις αρχές του Πειραιά.Αναφέρεται σε σκάνδαλο,σε διαφθορά,στην πολιτική.
Και αυτή είναι μια ομοιότητα με τις υποθέσεις του παρελθόντος στις οποίες αναφερόμαστε στην αρχή αυτού του ρεπορτάζ.
Τις θυμάται σήμερα κανείς;
Αντίθετα θυμούνται περισσότερο ότι άνθρωποι αυτών των δραστηριοτήτων μπαίνουν εύκολα και πριν και μετά στο χώρο του λεγόμενου κα ευφημισμόν “ελληνικού αθλητισμού”…

Στις φωτογραφφίες αυτού του ρεπορτάζ δείτε τον ισπανό ποδοσφαιριστή Σερχιο Κόκε, ο οποίος μετά τη θητεία του στο βρόμικο ελληνικό ποδόσφαιρο,πιάστηκε σαν σημαντικό στέλεχος σπείρας απο ανρθώπου υπεράνω υποψίας που διακινούσαν τεράστιες ποσότητες με ναρκωτικά σε θέρετρα της Ισπανίας.
Η αθλήτρια της Εθνικής Ολλανδίας πιάστηκε να μεταφέρει ,ως άτομο υπεράνω υποψίας,δεκάδες κιλά ναρκωτικά μεταξύ Ολλανδίας και Γερμανίας και ήδη έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη στη Γερμανία…

Πηγή

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.