Με τις ευλογίες της κυβέρνησης οι λοιμωξιολογοι μιλούν για νέο lockdown για να συνετίσουν τον κόσμο

Το ενδεχόμενο ενός νεου lockdown έχει διαψευστεί πολλές φορές από τους αρμόδιους υπουργούς. Ακόμη και από τον ίδιο τον πρωθυπουργό στη ΔΕΘ. Αυτά βέβαια μέχρι χθες.

Από χθες το πρωί που βγήκε στα κανάλια και επανέφερε την τρόμοσυζήτηση για ένα νέο lockdown ο Στέλιος Πετσας ξαφνικά γέμισαν τα κανάλια με ειδικούς σε εντεταλμένη υπηρεσία τρομοκράτησης του κόσμου με την προοπτική ενός νέου γενικευμένου lockdown.

Δυστυχώς τις τελευταίες μέρες η στρατηγική της κυβέρνησης στο θέμα της πρόληψης του Κορωνοϊού έχει μετατραπεί σε μια άνευ προηγουμένου τρόμοπίεση στους πολίτες με οιανδήποτε τρόπο.

Από την υπερβολή στην παρουσία της κακοκαιρίας που έρχεται έως την απειλή ενός νέου lockdown, όλα με στόχο να πιεστεί ο κόσμος να ξεκόψει τα πολλά πολλά.

Οπως μαλιστα πολύ εύστοχα επισημαίνει και η Ελένη Ράντου στο Facebook της:

Νεα μετρα σημερα. στην πολη ..νεος φοβος σημερα στην πολη….και μου ρθε στο μυαλο που παντα στα δυσκολα κολαγε το μυαλο μου σ αυτη την ερωτηση
ποσο θα κρατησει? ποτε θα περασει?
Κανεις δεν ξερει.
Μαθαμε να μη πληρωνομαστε να μη διαμαρτυρομαστε να μη σκεφτομαστε να μην αναπνεουμε ελευθερα …αντε σιγα σιγα να μαθουμε και να μη ζουμε. Μονο με το στενο μας κυκλο λεει. Νεες γνωριμιες δεν ενδεικνυνται.Για την υγεια μας!
Πως μαθαινεις να ζεις ετσι? Πως μαθαινεις να μη ζεις? Ξερει κανεις?
Στην υγεια μας ευχομαι. —

Κάποιος θα πρέπει να θυμίσει στην κυβέρνηση το παραμύθι με τον βοσκό και τον λύκο που κορόιδευε συνεχώς τους συγχωριανούς του φωνάζοντας λύκος, λύκος και όταν τελικά εμφανίστηκε ο λύκος στο μαντρί όσο και αν φώναζε δεν τον άκουσε κανείς.

Η υπερβολή σε όλα λοιπόν είναι το όπλο της κυβέρνησης ώστε να τρομάξει τον κόσμο μήπως και τον συνετίσει. Το να πουν την αλήθεια με στοιχεία είναι κάτι που δεν αποδίδει πλέον. Οι άνθρωποι ακούνε ότι φαντάζονται. Και για να πεισθούν να αλλάξουν γνώμη χρειάζονται την υπερβολή, αλλιώς δεν δίνουν σημασία.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.