Κορονοϊός: Σε καραντίνα ο Γιάννης Πλακιωτάκης

Εκτός από τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Νίκο Παπαθανάση, ακόμη ένας υπουργός της κυβέρνησης μπαίνει σε καραντίνα. Πρόκειται για τον υπουργό Ναυτιλίας, Γιάννη Πλακιωτάκη, ο οποίος μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, γνωστοποίησε ότι ήρθε σε επαφή με επενδυτή, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό. “Για τις επόμενες μέρες, θα εργάζομαι από το σπίτι, αφού πριν από λίγο ενημερώθηκα ότι επενδυτής που συνάντησα χθες, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ακολουθώ πιστά τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ” έγραψε.

Η ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρει: “Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης ενημερώθηκε σήμερα ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχε χθες στο Υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ένας εξ αυτών διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό COVID-19. Τηρώντας απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο ο κ. Πλακιωτάκης βρίσκεται ήδη σε απομόνωση έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστεί αρνητικός”.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής Υπουργός, κ. Νίκος Παπαθανάσης, τέθηκαν σε κατ’οίκον περιορισμό, ενώ επρόκειτο να συνοδεύσουν τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στη σημερινή του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη όπου θα έχει συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης. Λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση κι ενώ δεν είχαν συναντήσει ακόμη τον κ. Πρωθυπουργό, ενημερώθηκαν, ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχαν χθες στο Υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό. Τηρώντας απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι δύο πήγαν για απομόνωση στο σπίτι τους έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστούν αρνητικοί.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.