Απίστευτο, δεν απελαύνουν τους φονιάδες Πακιστανούς!

Την πόρτα του δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου πέρασαν χθες το πρωί οι 22 Πακιστανοί οι οποίοι συνελήφθησαν μετά την αιματηρή συμπλοκή του Σαββάτου στη Μεσαρά, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό πέντε ατόμων.

Ο εισαγγελέας τούς άσκησε διώξεις για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βαθμό κακουργήματος και σε βαθμό πλημμελήματος για συμπλοκή, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία, φθορά ξένης ιδιοκτησίας υπό τη μορφή βλάβης, παράνομη είσοδο στη χώρα και διατάραξη κοινής ειρήνης. Κατόπιν οδηγήθηκαν στο γραφείο του ανακριτή από τον οποίο ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα.

Στο μεταξύ, ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκαν και οι δύο Ελληνες που επίσης συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου με την κατηγορία της παράνομης οπλοφορίας, καθώς κατά τη διάρκεια ελέγχου που έκαναν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητό τους εντοπίστηκαν μία κατσούνα και διάφορα μαχαίρια. Οι δύο άντρες αφέθηκαν ελεύθεροι και παραπέμφθηκαν να δικαστούν την Πέμπτη από το Αυτόφωρο.

Σύμφωνα με το cretapost, τα τελευταία 24ωρα επικρατεί ένας αναβρασμός στην τοπική κοινωνία του Τυμπακίου, με αφορμή τα συνεχόμενα βίαια επεισόδια που διαδραματίζονται στην περιοχή με «πρωταγωνιστές» μία μερίδα Πακιστανών, όπως λένε οι ντόπιοι. Για τον λόγο αυτόν έχουν γίνει κάποιες συναντήσεις φορέων και συνελεύσεις κατοίκων, οι οποίοι ζητούν να δοθεί μία άμεση λύση για να ηρεμήσουν λίγο. Μάλιστα, ο δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης έχει πραγματοποιήσει αρκετές συναντήσεις σε μία προσπάθεια να επανέλθει η ηρεμία στην περιοχή, ενώ έχει ζητήσει από τις Αρχές ακόμα περισσότερη αστυνόμευση. Πράγματι, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η συμπλοκή, αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται ακροβολισμένες στην περιοχή.

Ολα άρχισαν γύρω στις 8 το βράδυ του Σαββάτου, όταν δύο ομάδες Πακιστανών συναντήθηκαν στο Τυμπάκι και άρχισαν να τσακώνονται με ξύλα και καδρόνια (!) με αφορμή έναν καβγά που είχε γίνει την προηγούμενη μέρα μεταξύ μιας γυναίκας και ενός ομοεθνούς τους στο συσκευαστήριο της περιοχής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αλλοδαπός μίλησε άσχημα στη γυναίκα και ένας Ελληνας ανέλαβε να την υπερασπιστεί ζητώντας του τον λόγο για τη συμπεριφορά του.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.