Νέο σχέδιο Ερντογάν: 150 τουρκικά (κατασκοπευτικά) αλιευτικά βρίσκονται εν πλω προς το Αιγαίο

Mε αλιευτικά «φορτώνει» το Αιγαίο η Τουρκία, τα οποία οι πληροφορίες λένε ότι είναι εξοπλισμένα με υπερσύγχρονα ραντάρ, κι έρχονται προκειμένου να καταγράψουν το βυθό και τα ελληνικά υποβρύχια!

Μάλιστα, σύμφωνα με χάρτη από ραντάρ που φέρνει στο φως το PIPERATA.GR, τα 35 βρίσκονται ήδη στο Αιγαίο, συμπεριλαμβανομένων κι αυτών που έχουν αράξει ανοιχτά της Μυκόνου.

 

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες ότι 150 συνολικά τουρκικά αλιευτικά έπλεαν από το μεσημέρι της Παρασκευής 17/5 από τα Στενά με κατεύθυνση το Αιγαίο.

Η τουρκική «αποστολή» αλιευτικών στο Αιγαίο βρίσκεται από αργά τη νύχτα της Παρασκευής σε πλήρη εξέλιξη, υλοποιώντας ένα νέο κατασκοπευτικό σχέδιο του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Αν πράγματι πρόκειται για επιχείρηση καταγραφής των ελληνικών υποβρυχίων και του βυθού στο Αιγαίο, πλέον ουδείς δύναται να αποκλείσει ότι η Τουρκία προετοιμάζεται πυρετωδώς για θερμό επεισόδιο.

τουρκικά αλιευτικά

Χρήστης του Twitter με το όνομα «Marka 1», ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του PIPERATA.GR, είναι γνωστός και έμπειρος δημοσιογράφος σε θέματα εξωτερικής πολιτικής και άμυνας, από το μεσημέρι της Παρασκευής (17/7) είχε αποκαλύψει το σχέδιο της Άγκυρας με τα 150 τουρκικά αλιευτικά που ετοιμάζονταν να βγουν από τα Στενά με προορισμό το Αιγαίο και δη τα ελληνικά νησιά.

150 τουρκικά αλιευτικά

(ΠΗΓΗ)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.