Eρχεται θύελλα με δικαστές που “τα πήραν” εν ψυχρώ και με ωμούς εκβιασμούς στήθηκαν δίκες!Απίστευτα ντοκουμέντα με παρακολουθήσεις τηλεφώνων, λογαριασμών και προσώπων!

Αυτά που λέει ο τιτλος αυτό είναι το ρεπορτάζ.

Το υλικό και να θέλουν να το καλύψουν οι ελληνικές υπηρεσίες,η ελληνική πολιτική σκηνή,οι ελληνικές αρχές δεν θα το καταφέρουν σε όλη του την έκταση και όσα θα αποκαλυφθούν μέσα σε δικογραφίες θα αφήσουν άναυδο το πανελλήνιο…

Μέγα μέρος του υλικού,που έχει συγκεντρωθεί χωρίς να ερωτηθούν καν οι ελληνικές αρχές βρίσκεται στις χιλιάδες σελίδες που ήδη έχουν απομαγνητοφωνηθεί,αλλά οι χρυσές εφεδρείες βρίσκονται ακόμα στο παρασκήνιο.

Από το υλικό προκύπτουν στοιχεία για ωμούς εκβιασμούς δικαστικών λειτουργών ,για κοινές “εταιρείες” δικαστικών λειτουργών με “δικηγορικά” γραφεία για απίστευτους χρηματισμούς που έφεραν θεαματικά αποτελέσματα σε δίκες,όπου το μαύρο έγινε άσπρο.

Αυτονόητο είναι ότι τα κυκλώματα αυτά έχουν χρόνια τώρα πολιτική προστασία,η οποία παρέχεται με την ανάδειξη διαφόρων δικαστικών λειτουργών σε θέσεις κλειδιά,με την παρουσία πολιτικών υπό διάφορες μορφές στο παρασκήνιο και στο προσκήνιο.

Χαρακτηριστική είναι η καταγγελία επιφανούς στελέχους του χώρου,ότι σε μία υπόθεση με τεράστιο οικονομικό και πολιτικό ενδιαφέρον σημειώθηκε η παρουσία 28 πολιτικών στελεχών με δράση υπέρ της μη απόδοσης δικαιοσύνης.

Με ανάλογη προστασία κρατούμενο πρόσωπο σε φυλακές εξήλθε “υπό προστασία” από τις φυλακές για να κάνει πληρωμές από μαύρο χρήμα ,το οποίο φυλάσσεται σε μετρητά και κρύπτες ασφαλείας και σχετίζεται με κορυφαίες πολιτικές και νομικές υποθέσεις.

Σημαντικότατο ρόλο “βαποριών” μεταφοράς χρημάτων στο εξωτερικό έχουν παίξει 7-8 μεγάλα ιατρικά ονόματα και πρώην τραπεζικά στελέχη μέσα απο εταιρείες σχετιζόμενες με χρηματιστηριακά και τραπεζικά.

Τεράστιο είναι το υλικό χρηματισμού δικαστικών λειτουργών σε υποθέσεις μεγάλου οικονομικού μεγέθους,ενώ υπάρχουν καταγγελίες για “οικογενειακή” διαχείριση σημαντικών υποθέσεων με πολιτικό και οικονομικό περιεχόμενο.

π.χ. έγιναν δίκες αφού απο τις δικογραφίες αφαιρέθηκε εν ψυχρώ υλικό και μαρτυρικές καταθέσεις. Σε δίκη οι εισαγγελικοί πραγματογνώμονες αποφάνθηκαν ότι η διαθήκη ήταν γνήσια και το δικαστήριο χωρίς κανένα αντίθετο στοιχείο την έβγαλε πλαστή με αποτέλεσμα το Δημόσιο να χάσει τεράστια ποσά τα οποία “διανεμήθηκαν” ανάλογα,αφού το χρήμα ήταν ζεστό σε καταθέσεις τεράστιου ύψους.

Στη Βουλή υπάρχουν 7-8 πρόσωπα με κατάστικτο “μητρώο” τόσο απο ποινικές υποθέσεις,όσο κυρίως απο χρήματα ,μέρος των οποίων έχουν επενδύσει σε επιχειρήσεις που σχετίζονται με τον Τύπο και δεν αναφερόμαστε μόνο στην Αθήνα…

Από το υλικό που βρίσκεται στα χέρια των αρχών προκύπτει έντονη ανάμειξη δημοσιογράφων και προσώπων από το χώρο των ΜΜΕ σε όζουσες υποθέσεις και ζωή που σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται από τα επίσημα εισοδήματά τους,ενώ σε κάποιες περιπτώσεις άνθρωποι των ΜΜΕ εισπράττουν και ξεπλένουν χρήματα πολιτικών.

ΣΧεδόν για όλα τα μεγάλα οικονομικά σκάνδαλα και ιδιαίτερα τα τραπεζικά,όπου οι (ν)τροπολογίες έγιναν με πρωτοβουλίες συγκεκριμένων προσώπων σε συγκεκριμένο χρόνου αρχές εκτός Ελλάδας έχουν τεράστιο όγκο στοιχείων στα χέρια τους.

Δυο παραδείγματα:

1.Σε κάποια στιγμή το ελληνικό κράτος εμφανίστηκε να καταβάλει εκατομμύρια για δεκαεπτά χιλιάδες(17.000) άλογα.Στην πραγματικότητα ήταν μόνο 300-350 άλογα.

Το υλικό παραδόθηκε σε πολιτικό με μικρό πολιτικό μέγεθος,αλλά με μεγάλες “πιένες” στα κανάλια και σε χρόνο ρεκόρ ο πολιτικός άλλαξε Κόμμα και έγινε,όλως τυχαίως,υπουργός!!!

2.6-7 ξενοδοχεία που εμφανίζονται με μεγάλες κρατικές ενισχύσεις στην πραγματικότητα μέσω εταιρειών ανήκουν σε πολιτικούς και τιμώμενα πρόσωπα συχνά εκεί είναι δικαστικοί λειτουργοί,πέραν των ανθρώπων των ΜΜΕ…

Υ.Γ.Υπάρχει τεράστιος αριθμός εντίμων δικαστών στο Βερολίνο,στην Αθήνα και στην επαρχία.Το μεγαλύτερο υλικό συγκεντρώθηκε με την βοήθεια δικαστικών λειτουργών εκ των έσω…

(ΠΗΓΗ)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.