Πρωτοσέλιδα στον τουρκικό τύπο οι δηλώσεις Ντόκου…

Οι δηλώσεις του Θ. Ντόκου που έχει τοποθετηθεί στη θέση του αναπληρωτή Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας, δεν  πέρασαν ανεκμετάλλευτες από τον τουρκικό Τύπο.
Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για γκάφα ή για κάτι χειρότερο, πάντως η ζημιά έχει γίνει.
Ο Μανώλης Κωστίδης παρουσίασε κάποια από τα τουρκικά πρωτοσέλιδα με τις δηλώσεις Ντόκου:
AKSAM : “Παίξαμε με τον Χαφτάρ και χάσαμε”
‘ΗURRIYET: “Ομολογία της Ελλάδας για τον Χάφταρ-Μετρημένες οι μέρες του”.
CNN TURK: ᾽᾽Δήλωση της Ελλάδας για τη Λιβύη. Ο Χάφταρ που υποστηρίζουμε χάνει τον πόλεμο”.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι έτσι όπως το πάμε στην επόμενη μέρα της Λιβύης , όποια κι αν είναι αυτή! Στην κυβέρνηση δείχνουν να μην έχουν αντιληφθεί τι έρχεται στα εθνικά θέματα και στις γεωπολιτικές εξελίξεις στην περιοχή. Υπουργοί είναι όλη μέρα στα τηλεοπτικά παράθυρα ουρλιάζοντας για άσχετα θέματα, όταν ερωτηθούν για τα ελληνοτουρκικά και τις εξελίξεις στη περιοχή έχουν δυο,τρεις επαναλαμβανόμενες ατάκες κι αυτό είναι όλο.
Κάθε μέρα νέες πληροφορίες έρχονται στο φως και όλες αποδεικνύουν ότι σε όσα συμβούν η Ελλάδα δεν έχει να περιμένει από κανέναν τίποτα. Οι εθιμοτυπικές επισκέψεις των Ευρωπαίων και οι δηλώσεις στήριξης από τις ΗΠΑ που θα πρέπει να αποδοθούν στη δουλειά που κάνει εκεί το ελληνικό λόμπι δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι έχουν πείσει την Αθήνα ότι …όλα θα ΄ναι υπό έλεγχο.
militaire.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.