Αποστομωτικό βίντεο Βαξεβάνη για το “πέτσινο” briefing

Σήμερα μάθαμε και πως γίνεται ενα “πέτσινο” briefing” αναφέρει σε βίντεο που ανέβηκε στο documentonews.gr ο εκδότης και δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, εξηγώντας τι έγινε με την δημοσιοποίηση από το ίδιο το μέσο των ποσών που έλαβε ως διαφήμιση τα προηγούμενα έτη, λίγη μόλις ώρα πριν το επίσημο briefing του κυβερνητικού εκπροσώπου, όπου (ω του θαύματος) υπήρξε σχετική ερώτηση και φυσικά έτοιμη απάντηση από τον Στ.Πέτσα, σαν να μην είχε προηγηθεί η δημοσιοποίηση των ποσών από το ίδιο το Documento!

Στο βίντεο υπάρχει και η σχετική ερώτηση και απάντηση από το Στέλιο Πέτσα, όπως και ερώτηση από συνεργάτη του Documento στην οποία ζητά να μάθει αν ο κ.Πέτσας, που πριν λίγο είχε πει ότι το Documento “πήρε από Τράπεζες και ορισμένες ΔΕΚΟ ποσά που ανέρχονται τουλάχιστον σε 1,8 εκ. ευρώ”, γνωρίζει τι ποσά έχουν πάρει απο τράπεζες και άλλα μέσα όπως το Βήμα, το Πρώτο Θέμα ή η Καθημερινή, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να απαντάει ότι “αν θέλει ο Τσίπρας να απαντήσει ο ίδιος πόσα πήρε η συγκεκριμένη εφημερίδα ή άλλο μέσο την περίοδο 2015-2019 και αυτό είναι ένα ζήτημα που πρέπει να το δει σοβαρά”!

Ο Κώστας Βαξεβάνης καταλήγει στο βίντεο απαντώντας, μεταξύ άλλων, και στα περί ποιοτικού και ποσοτικού ελέγχου του κ.Πέτσα ότι τα στοιχεία δεν χρειάζεται να περιμένουν, ένα στοιχείο είναι: η λίστα της Initiative με την οποία δίνει εντολή στα ΜΜΕ να δημοσιεύσουν συγκεκριμένες διαφημίσεις για ένα συγκεκριμένο ποσό. Αυτή είναι η λίστα δεν υπάρχουν ¨λίστες¨.

Ο κ.Πέτσας αντιλαμβανόμαστε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, βρισκόμαστε μπροστά σε έναν ανασχηματισμό, τα πράγματα δεν είναι καλά. Ίσως χρειαστεί να παίξει το ρόλο του αποδιοπομπαίου τράγου…Και πολύ περισσότερο δεν είναι καλά με μας και με άλλα μέσα ενημέρωσης που ήδη έχουν στείλει εξώδικα. Εμείς στείλαμε εξώδικο, καταφεύγουμε στη δικαιοσύνη, θα χρειαστεί να πάει και σε δικαστήρια με αγωγές και με μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση ο κ.Πέτσας και δεν έχει και ασυλία και θα χρειαστεί να πληρώσει και σε ό,τι αφορά το πολιτικό κομμάτι και το οικονομικό στοιχείο που θα πρέπει να αποδώσει αποζημιώσεις.

Εμείς πάντως ευχόμαστε πολύ καλή τύχη στον κ.Πέτσα, εμείς θέλουμε να μεινει στη θέση που είναι, είναι αρκετά αποκαλύπτικός, όχι μόνο δίνει τροφή για πολιτικά και παραπολιτικά σχόλια αλλά επειδή έχει κι έναν ιδιαίτερο τρόπο να μας δίνει την πραγματικότητα και να μπορούμε να τη σχολιάζουμε για να καταλαβαίνουμε τι έγινε. Βλέπετε όλα τα μέσα ενημέρωσης κ.Πέτσα δεν πληρώνονται και όλα τα μέσα ενημέρωσης δεν ασχολούνται με τις τρίχες της κεφαλής σας, ούτε καταντούν να είναι το χρυσό ψαλίδι στο κεφάλι του κυβερνητικού εκπροσώπου, έχοντας πάρει τα “απαραίτητα”. Έτσι είναι αυτά τα πράγματα, σας ευχόμαστε λοιπόν καλή τύχη κ.Πέτσα. Σε όλα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.