ΔΗΛΩΣΗ-ΣΟΚ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΗΛΟ: «Υπάρχει περίπτωση να μείνει και μόνιμα παράλυτος!»

Δηλώσεις που σοκάρουν από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Λάρισα, Αλέξη Κούγια, που ανέλαβε και την υπεράσπιση του διαιτητή Αθανάσιου Τζήλου που χτυπήθηκε σοβαρά σήμερα.

Ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Οι γιατροί λένε πως υπάρχει περίπτωση να μείνει και μόνιμα παράλυτος»!

Αναλυτικά αποσπάσματα δηλώσεών του σε ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης:

«Έχω αναλάβει την υπόθεση του διαιτητή Θανάση Τζήλου. Είχα ένα δικαστήριο στη Λάρισα σήμερα και μου έστειλε μήνυμα ο Πρόεδρος της ομάδας πως βρίσκεται στο Νοσοκομείο σοβαρά χτυπημένος ο κ. Τζήλος. Διέκοψα την δίκη και πήγα στην κλινική. Ήταν στο ακτινολογικό τμήμα, για να κάνει μια σοβαρή εξέταση. Είναι πολύ χτυπημένος στο κεφάλι, αλλά η μεγάλη ζημιά είναι στο γόνατο. Οι γιατροί λένε πως υπάρχει περίπτωση να μείνει και μόνιμα παράλυτος. Ο Θανάσης Τζήλος είναι καταπληκτικός επιστήμονας, πολιτικός μηχανικός. Ήταν άτυχος και έπεσε στην παράγκα μια δεκαετία, δεν γινόταν διαιτητής Σούπερ Λιγκ. Είναι ευγενικός άνθρωπος, και ο ίδιος και εγώ πιστεύουμε πως λόγω του ποδοσφαίρου συνέβη αυτό που συνέβη».

Πηγή: http://www.iefimerida.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.