Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή είναι η διαδρομή της δράστιδος – ΒΙΝΤΕΟ

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για την εξιχνίαση της υπόθεσης της επίθεσης με βιτριόλι κατά της 34χρονης στην Καλλιθέα. Οι αρχές έχουν στα χέρια τους υλικό από κάμερες ασφαλείας, την καταγεγραμμένη φωνή της δράστιδος όταν τηλεφώνησε στην εταιρεία ταξί, ενώ πλέον γνωρίζουν και τα μέσα μεταφοράς που χρησιμοποίησε.

Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε το MEGA, πλέον υπάρχει μια πλήρης εικόνα των κινήσεων της γυναίκας που έριξε το βιτριόλι. Η δράστις φέρεται να μετέβη από την περιοχή της οδού Ηλιουπόλεως, μεταξύ Παγκρατίου και Νέου Κόσμου, στην στάση της οδού Ακαδημίας και ύστερα να πήρε λεωφορείο προς Καλλιθέα, σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, αστυνομικό συντάκτη των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και «Το ΒΗΜΑ».

Την πρώτη φορά, την ημέρα πριν από την επίθεση, κατέβηκε στο ύψος του Φιξ, περπάτησε μέχρι τους τηλεφωνικούς θαλάμους, έκανε την κλήση στο ταξί και στη συνέχεια προχώρησε προς Καλλιθέα.

Επανέλαβε το εγχείρημά της την επόμενη μέρα, όπου και πραγματοποίησε την επίθεση κατά της άτυχης 34χρονης, ενώ και τις δύο φορές την περίμενε στη λεωφόρο Θησέως το ταξί που είχε καλέσει.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.