Χαμός στη Μύκονο: Ξήλωσαν τις ξαπλώστρες από Ψαρρού, Ορνό και Πλατύ Γυαλό – ΒΙΝΤΕΟ

Στην απομάκρυνση εξοπλισμού καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που δραστηριοποιούνται στις παραλίες της Μυκόνου προχώρησε η αστυνομία. Εδώ και δύο ημέρες έχει στηθεί επιχείρηση απομάκρυνσης τους. Ξαπλώστρες και ομπρέλες “εξαφανίστηκαν” από όλες τις πλαζ του νησιού με τους επαγγελματίες να εμφανίζονται ιδιαίτερα ενοχλημένοι, καθώς όπως αναφέρουν, τέτοιου είδους κινήσεις αποτελούν πλήγμα τόσο στην προσέλκυση τουριστών ενόψει και του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, όσο και στις επιχειρήσεις που θα χάσουν πολλά έσοδα και θα βάλουν στον πάγο το προσωπικό που είχαν προσλάβει για τις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες. Ήδη το πλήγμα λόγω της καραντίνας για τον κορονοϊό ήταν μεγάλο για τα τουριστικά καταστήματα, που περιμένουν να ανακάμψουν μέσα στο καλοκαίρι.

Το Mykonos Live TV βρέθηκε στην Ψαρρού, στον Ορνό και στον Πλατύ Γυαλό και κατέγραψε εικόνες από τις “άδειες” αμμουδιές.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.