Συναγερμός για μεταφορά της Μινεσότα στην Ελλάδα, μέσω Σόρος

Οι καταγγελίες του Τραμπ για σχέδιο Σόρος πίσω από τις ταραχές στις ΗΠΑ με αφορμή τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ και ο ύποπτος ρόλος των ΜΚΟ του Σόρος στο μεταναστευτικό στην Ελλάδα.

Οι ταραχές και οι λεηλασίες είναι καθημερινό φαινόμενο πλέον στις αμερικανικές Πολιτείες, με τις δίκαιες διαδηλώσεις για το θάνατο του Φλόιντ να δίνουν την ευκαιρία σε ταραχοποιά στοιχεία να ξεδιπλώσουν το σχέδιό τους. Οι καταγγελίες του Ντόναλντ Τραμπ για σχέδιο του Τζορτζ Σόρος πίσω από τις εξεγέρσεις στις ΗΠΑ συνεχίζονται με καταιγιστικούς ρυθμούς.

Η σύνδεση με την Ελλάδα

Η έκρυθμη κατάσταση που υπάρχει στη χώρα μας με τις χιλιάδες παράνομων μεταναστών και τον ύποπτο ρόλο των ΜΚΟ του Σόρος, δεν είναι απίθανο ότι θα δημιουργήσουν ένα επόμενο πεδίο μάχης.

Οι καταγγελίες για τη δράση των ΜΚΟ στην Ελλάδα καθώς αποκαλύπτεται η δράση τους, φέρνει στην επιφάνεια φόβους για γενικό ξεσηκωμό των μεταναστών και δημιουργία εσωτερικού χάους στη χώρα μας.

Η προμήθεια-μαμούθ της ΕΛ.ΑΣ. σε δακρυγόνα, ασπίδες, γκλομπς και αλεξίσφαιρα γίνεται προφανώς με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στον Έβρο, αλλά δεν αποκλείεται απώτερος στόχος να είναι η προετοιμασία για τα χειρότερα. Το εσωτερικό χάος που προαναφέραμε.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.