Αποκλεισμό τους από την καμπάνια των 11 εκ. καταγγέλλουν πρωτοσέλιδα 5 αθλητικές εφημερίδες

Ομαδική και έντονη είναι η διαμαρτυρία από τις 5 από τις 7 συνολικά αθλητικές εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας στα σημερινά τους πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό τους από την καμπάνια των 11 εκ. ευρώ για το “Μένουμε σπίτι”.

Όπως γράφει στο ρεπορτάζ του το έγκυρο περί τα μιντιακά harddog-sport.blogspot.com, η Sportime έχει το θέμα της διαμαρτυρίας κεντρικό στο πρωτοσέλιδό της γράφοντας με μεγάλα γράμματα “ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΞΩ” ενώ στον υπότιτλο εξηγεί: «Οι αθλητικές εφημερίδες έμειναν εκτός διαφημιστικής καμπάνιας της κυβέρνησης για το “Μένουμε σπίτι”». «Δεν περίσσεψε ευρώ από τα 11 εκατομμύρια που προκηρύχθηκαν για τα Μέσα Ενημέρωσης» γράφει σε «χτύπημά» της.

Η SportDay στο «μπαλκόνι» της πρώτης σελίδας αναφέρει «Κανένα δικαίωμα, καμιά ισότητα», ενώ στον υπέρτιτλο προσθέτει «Οι διακρίσεις της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό οδηγούν σε εξόντωση των αθλητικών εφημερίδων». Στον υπότιτλο γράφει: «Το παιχνίδι για μια ακόμα φορά δεν παίζεται επί ίσοις όροις».

Η Live Sport καλεί «Προχωρήστε τώρα στην ενίσχυση του αθλητικού Τύπου», ενώ στο σύντομο κείμενο που ακολουθεί προσθέτει: «Επιστολές ΕΙΗΕΑ και ΠΣΑΤ στον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ – Η κυβέρνηση οφείλει να ακούσει την κραυγή αγωνίας του κλάδου και να μεριμνήσει ΑΜΕΣΑ».

Στο πρωτοσέλιδό του ο Κόκκινος Πρωταθλητής γράφει: «Απειλούνται με αφανισμό 300 οικογένειες!» (τίτλος) και ακόμα: «Κάποιοι που εκθέτουν τον Μητσοτάκη αποφάσισαν τον… θάνατό μας», «Δεν είμαστε ζητιάνοι, θέλουμε αυτό που δικαιούμαστε».

Στην κορυφή της πρώτης της σελίδας υπάρχει και η διαμαρτυρία της Ώρας των Σπορ που γράφει «ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ! Στις μέρες της μεγαλύτερης κρίσης που έχει περάσει ο αθλητικός Τύπος, επιχειρείται να κοπούν από τα κρατικά διαφημιστικά κονδύλια οι αθλητικές εφημερίδες και να μοιραστεί το μπάτζετ με αδιαφανή κριτήρια».

ολόκληρο το θέμα στο harddog-sport.blogspot.com

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.