Κορονοϊός: Μπλόκο στην έξοδο – Αυστηρά μέτρα σε εθνικές οδούς, λιμάνια και αεροδρόμια ενόψει του Πάσχα

Των Γ. Σιαδήμα και Θ. Πάνου

Φρένο στα σχέδια εκείνων που θέλουν να ταξιδέψουν στα χωριά τους, στα νησιά ή ακόµα και στα εξοχικά τους το Πάσχα είναι αποφασισµένη να βάλει η κυβέρνηση. Στο κυβερνητικό επιτελείο δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να σπάσει η αλυσίδα των µέτρων αντιµετώπισης του κορονοϊού µε µια ενδεχόµενη µαζική µετακίνηση εκδροµέων το φετινό Πάσχα, καθώς είναι δεδοµένο πως, αν αυτό συµβεί, θα προκληθεί ένα νέο επιδηµικό κύµα µε τεράστιες συνέπειες.

Ήδη στο Μέγαρο Μαξίµου είναι έτοιµος ο σχεδιασµός και θα πραγµατοποιηθεί άµεσα η τελική σύσκεψη για να οριστικοποιηθούν τα µέτρα, ανάλογα µε τα ιατρικά δεδοµένα και τον ρυθµό των κρουσµάτων. Στο τραπέζι βρίσκεται πάντα η καθολική απαγόρευση, αλλά η κυβέρνηση σε αυτή τη φάση επιλέγει την περαιτέρω αυστηροποίηση των ήδη ισχυόντων µέτρων. Σύµφωνα µε πληροφορίες, µε τα µέχρι τώρα δεδοµένα, η Αστυνοµία θα αναλάβει τον έλεγχο των ταξιδιωτών. Επειδή ο δρόµος δεν µπορεί να κλείσει και κατ’ επέκταση ούτε οι σταθµοί των διοδίων, καθώς υπάρχουν οι συµβάσεις µε τις εταιρείες διαχείρισης, αστυνοµικοί θα στήσουν µπλόκα ακριβώς µετά τα διόδια και θα ελέγχουν όλους όσοι κινούνται παρανόµως µε τα αυτοκίνητά τους, βεβαιώνοντας πρόστιµα.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.