Οι τραγέλαφοι της (Turkish Airlines) Euroleague πιέζουν τον Ολυμπιακό να πάει στο Μιλάνο! Η Επιτροπή Δημόσιας Υγείας λέει «όχι»

Η Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας ενημέρωσε τον Ολυμπιακό να αναστείλει το ταξίδι στο Μιλάνο για το παιχνίδι με την Αρμάνι (12/3). Η Euroleague όχι μόνο δεν προχώρησε στην αναβολή του αγώνα, ή την αλλαγή έδρας, αλλά όρισε και τους διαιτητές, πιέζοντας την ελληνική ομάδα να βρεθεί στην Ιταλία, παρά τον χαμό που γίνεται με το ξέσπασμα του κοροναϊού!

Ναι, ο αγώνας όπως ανακοινώθηκε θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών με περιορισμένη πρόσβαση, αλλά και πάλι ο κίνδυνος είναι μεγάλος. Την ώρα που ακυρώνονται τεράστια συνέδρια και εκδηλώσεις όλων των ειδών σε όλη την Ευρώπη (για να μιλήσουμε για τα δικά μας), η Turkish Airlines Euroleague φαίνεται να βρίσκεται στον κόσμο της.

Όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ… «η Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας που συνεδρίασε χθες μας ενημέρωσε να αναστείλουμε το ταξίδι της ομάδας στο Μιλάνο. Το πρακτικό της συνεδρίασης απεστάλη χθες το βράδυ στην Ευρωλίγκα με νέα επιστολή, συμπληρωματική της προηγούμενης με την οποία ζητούσαμε να επαναξετασουν την απόφαση τους για διεξαγωγή του αγώνα με την Αρμάνι την Πέμπτη.»

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η Euroleague, θα πρέπει οι Πειραιώτες να ταξιδέψουν προς άλλη, κοντινή, χώρα κι από εκεί να πάνε οδικώς στο Μιλάνο. Αντίστοιχα, θα πρέπει να κάνουν το ίδιο και στον δρόμο της επιστροφής.

Ακόμη ένα ερώτημα είναι πώς θα ταξιδέψει η αποστολή του Ολυμπιακού, αφού η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας έχει απαγορεύσει τις πτήσεις από και προς τη Βόρεια Ιταλία.

Να μη μιλήσουμε για την καραντίνα των 14 ημερών που ακολουθεί για όσους έρχονται από την ιταλική πόλη.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.