ΓΚΑΦΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΕ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟ λογαριασμό σε πολύτεκνη οικογένεια (εικόνες)

«Ηλεκτροσόκ» για μία οικογένεια στη Λαμία μετά από λάθος στον λογαριασμό της ΔΕΗ

«Αρχικά νόμισα ότι έγραφε 487 ευρώ, δεν ήθελαν τα μάτια μου φαίνεται να πιστέψουν το νούμερο που έβλεπαν. Όταν συνειδητοποίησα τι έγραφε κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό», δήλωσε στο LamiaReport η μητέρα της οικογένειας.

Φυσικά απευθύνθηκε στο γραφείο του ΔΕΔΔΗΕ που έχει την ευθύνη της καταγραφής των αριθμών των μετρητών. Εκεί η υπηρεσία κατάλαβε γρήγορα την γκάφα της και ενημέρωσε ότι θα διορθώσει το λάθος με νέο λογαριασμό. Σημειώνεται ότι στη μέτρηση για ένα απλό νοικοκυριό, είχαν καταγραφεί σχεδόν 20.000 KWh (19212 για την ακρίβεια) σε μία περίοδο 4 μηνών, κάτι που είναι αδύνατον.

Ωστόσο η «παθούσα» της υπόθεσης δεν μπορεί να συγχωρέσει το γεγονός ότι κανείς δε βρέθηκε να της πει μια συγνώμη, για την ψυχική οδύνη που πέρασε εκείνη και ο άνδρας της. «Είναι δυνατόν να μην υπάρχει ένας στοιχειώδης έλεγχος όταν τα στοιχεία παρουσιάζουν τέτοια τρομερή απόκλιση;», αναρωτήθηκε η γυναίκα.

Στο τέλος μάλιστα συνειδητοποίησε ότι αν το λάθος ήταν μικρότερο, όσο νόμισε ότι διάβασε δηλαδή στην αρχή, ίσως και να είχε πληρώσει τον λογαριασμό και άντε μετά να αποδείκνυε ότι η εταιρία είχε μπερδέψει τα ρολόγια.

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.