Δείτε εικόνες ντροπής στο ΜΕΤΡΟ της Ακρόπολης που έκαναν οι αναρχοάπλυτοι

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι κουκουλοφόροι οι οποίοι βανδάλισαν με σπρέι αγάλματα που βρίσκονταν στην αποβάθρα, προσπάθησαν να διαφύγουν μπαίνοντας στον συρμό που βρισκόταν στον σταθμό.

Ομως, ο συρμός ακινητοποιήθηκε από τους εργαζόμενους του μετρό, διευκολύνοντας τους αστυνομικούς να προχωρήσουν στις συλλήψεις των κουκουλοφόρων.

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν, σύμφωνα με την αστυνομία, οι 43 από τις 56 προσαγωγές που έγιναν μετά την επίθεση ομάδας ατόμων στον σταθμό του μετρό στην Ακρόπολη, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, για διατάραξη κοινής ειρήνης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παρακώλυση συγκοινωνιών.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, οι δράστες προκάλεσαν φθορές σε ακυρωτικά μηχανήματα και αρχαία ευρήματα, που βρίσκονται στο χώρο, ενώ έγραψαν και συνθήματα. Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο προχώρησαν στην προσαγωγή 56 ατόμων.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.