Πρόεδρος Συνοριοφυλάκων Έβρου: 300 άτομα με τη βοήθεια του τουρκικού στρατού πετούσαν χημικά

“Δύσκολη ημέρα πάλι σήμερα. Οργανωμένη προπαγάνδα και επιχείρηση από την πλευρά της Τουρκίας. Μπαίνουμε στο πέμπτο 24ωρο, χθες είχαμε μια ησυχία που μας φάνηκε πολύ ύποπτη, όχι μόνο στις Καστανιές αλλά και κατά μήκος του Έβρου. Σήμερα το πρωί είδαμε ξανά το πρόσωπο της Τουρκίας, να στέλνει απροκάλυπτα, να πετάει εκεί στους συναδέλφους χημικά και οτιδήποτε άλλο και να έχουμε μεγάλη ένταση αυτή τη στιγμή” δήλωσε ο Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς, Πρόεδρος Συνοριοφυλάκων Έβρου, στον Realfm 97,8.

“Η εικόνα που έχω ήταν ότι ήταν γύρω στα 300 άτομα αυτοί που επιχειρούσαν και πετούσαν χημικά μαζί με τη βοήθεια του τουρκικού στρατού, καθώς αυτοί τους τα προμηθεύουν” πρόσθεσε, μιλώντας στον Δημήτρη Πετρόπουλο και στον Γιώργο Ψάλτη.

“Ευτυχώς από την ηγεσία υπάρχει ένας επιχειρησιακός σχεδιασμός που αποδίδει μέχρι στιγμής, δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθούν οι ροές απέναντι από την Τουρκία. Πάντως αυτή τη στιγμή ο Έβρος φυλάσσεται, ο Έβρος κρατάει γερά” τόνισε.

Ακούστε το ηχητικό:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.