Έβρος: Ο Ερντογάν εξαπολύει «επίθεση» – Όλες οι εξελίξεις στα σύνορα – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Δύσκολη νύχτα στον Έβρο με τις δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας και των Ενόπλων δυνάμεων να δίνουν “μάχη¨για να καταφέρουν να κρατήσουν τους εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες εκτός των ελληνικών συνόρων.

Έβρος: Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αρκετοί μετανάστες πέρασαν τα σύνορα

Σύμφωνα με το Evros-news.gr παρά την τεράστια κινητοποίηση που υπήρξε από χθες το πρωί τόσο απ’ την αστυνομία όσο και από τις ένοπλες δυνάμεις, παρά την παρουσία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη στην περιοχή και τις δηλώσεις του ίδιου και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αρκετοί μετανάστες φέρεται να κατάφεραν να περάσουν τα σύνορα να φτάσουν σε χωριά του Έβρου.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες απ’ την βροχερή Ορεστιάδα, περίπου 30 μετανάστες κάθε ηλικίας κυκλοφορούν ανενόχλητοι ανάμεσα στα αυτοκίνητα στην περιοχή της Φοιτητικής Λέσχης και κατευθύνονται προς το Κολυμβητήριο της πόλης. Παράλληλα, οι πληροφορίες όπως λέει το Evros-news.gr από χωριά της περιοχής του Σουφλίου, Λαγυνά, Φυλακτό, Λύρα, Λυκόφη, αναφέρουν ότι οι κάτοικοι τους βλέπουν μέσα στα χωριά λαθρομετανάστες από Πακιστάν, Αφγανιστάν και άλλες χώρες, να κυκλοφορούν χωρίς κανένα πρόβλημα και έχοντας περάσει απ’ την Τουρκία μέσω του ποταμού Έβρου.

Δείτε τις αποκαλυπτικές ΦΩΤΟ:

Έβρος: Καραβάνια προσφύγων και μεταναστών καταφθάνουν στα ελληνοτουρκικά σύνορα

Έβρος: Εντάσεις το βράδυ της Παρασκευής ανάμεσα σε πρόσφυγες και αστυνομικούς

Τεταμένο ήταν το κλίμα στο στο τελωνείο, στις Καστανιές του Έβρου, όπου έχουν συγκεντρωθεί πρόσφυγες και μετανάστες οι οποίοι επιδιώκουν να περάσουν στην Ελλάδα μετά το άνοιγμα των συνόρων και τους εκβιασμούς του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προς την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.