Τούρκος δημοσιογράφος σε ζωντανή μετάδοση διαφημίζει τις ανοιχτές πύλες προς Ελλάδα!

Ο φιλοκυβερνητικός δημοσιογράφος ουσιαστικά κάνει διαφήμιση προς όλους τους μετανάστες της Τουρκίας ότι άνοιξαν οι πύλες προς Ελλάδα. μάλιστα αναφέρει ένα ένα τα σημεία από όπου μπορούν και περνάνε την ώρα που ο ίδιος βρίσκεται σε ένα από αυτά στον Τσεσμέ. Το μήνυμα είναι σαφές : “Τρέξτε όλοι να περάσετε τώρα που ισχύει αυτό”…
Στο βίντεο παρακάτω ο δημοσιογράφος ακούγεται να λέει τα εξής :
¨Εδώ είναι ο Τσεσμες. Βρισκόμαστε στον Τσεσμε και απέναντί μας βρίσκεται η Χίος. Εδώ κάναμε πολλές μεταδόσεις. Υπήρξαν πολλές θερμές μεταδόσεις από εδώ. Μεταδίδαμε τα περάσματα των μεταναστών που έφευγαν από εδώ. Α
λλά υπήρχαν έλεγχοι και από ξηράς και από αέρος.Επί χρόνια η στρατοχωροφυλακή και οι δυνάμεις ασφαλείας μας συνέχιζαν αυτόν τον έλεγχο, ενώ οι δυνάμεις ασφαλείας μας στη θάλασσα, συνέχιζαν αυτόν τον έλεγχο.
Τέτοιες ώρες σαν αυτήν, σηκωνόταν και ελικόπτερα και έλεγχαν τους μετανάστες που ήθελαν να περάσουν στην Ελλάδα εμποδίζοντας τους. Αλλά πλέον αυτοί οι έλεγχοι από σήμερα σταμάτησαν. Οι πύλες άνοιξαν πια. Σε αυτό το σημείο εδώ στριμώχνονταν μετανάστες οι οποίοι ήθελαν να περάσουν στην Χίο απέναντι. Διότι η Χίος που βρίσκεται απέναντι σε μία απόσταση περίπου 4,5 μιλίων. Δηλαδή ακόμη και με 7 ίππων μηχανή σε 20 λεπτά φτάνεις εκεί. Αλλά και πέρα από αυτό το σημείο, από το Μπόντρουμ, από τη Μαρμαρίδα, από το Κουσάντασι προς την Σάμο και από το Ντιντιμ, υπάρχουν σημεία περασμάτων. Όλα αυτά άνοιξαν πια.”
Εμείς ρωτάμε ήρεμα. Είναι κράτος αυτό ή συμμορία εκβιαστών ;

Πηγή: tourkikanea.gr

Πηγή:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.