Το PAOK TV ετοιμάζεται για μια υπερπαραγωγή ενόψει του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι έτοιμοι και σε επίπεδο τηλεοπτικής παραγωγής για να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες μιας αναμέτρησης όπως αυτή με τον ΟΛυμπιακό

Λένε πως τα ρεκόρ είναι για να σπάνε, και όλα δείχνουν πως το ρεκόρ πώλησης μεμονωμένων αγώνων για το PAOK TV θα καταρριφθεί με βάσει τους ρυθμούς πωλήσεων που έχουν καταγραφεί τα τελευταία 24ωρα για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό (23/2, 19.30). Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του βορρά» που βρίσκονται πίσω από το πρότζεκτ του PAOK TV έχουν προετοιμαστεί προκειμένου να παρουσιάσουν μια τηλεοτπική παραγωγή επιπέδου αγώνων Champions League.

Το PAOK TV θα καλύψει την αναμέτρηση με 22 κάμερες προκειμένου να καταγραφεί κάθε οπτική γωνία της αναμέτρησης, είτε αυτή αφορά τα όσα θα συμβούν εντός των τεσσάρων γραμμών του αγωνιστικού χώρου είτε τα αφορά το pre και το post game της μεγάλης αναμέτρησης της 25ης αγωνιστικής. Οι τελευταίες πληροφορίες μιλούν για εκατοντάδες εγγραφές όχι μόνο μεμονωμένων συνδρομών, που αφορούν την αναμέτρηση της Κυριακής, αλλά και για επαγγελματικά πακέτα από καταστήματα με έδρα την Αθήνα.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που με αφορμή το μεγάλο παιχνίδι που έρχεται μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, προετοιμάζονται και για τα play off, στα οποία το PAOK TV θα μεταδώσει όλους τους εντός έδρας αγώνες του «Δικεφάλου του βορρά». Η διαδικασία εγγραφής είναι απλή και για όποιες θέλει να παρακολουθήσει live το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός θα πρέπει να ακολουθήσει τα βήματα που περιγράφονται εδώ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.