Ολυμπιακός Πανιώνιος και ΑΕΛ ζήτησαν υποβιβασμό της Ξάνθης

Σε εξέλιξη βρίσκεται η απολογία της ΠΑΕ Ξάνθη στο πειθαρχικό όργανο της διοργανώτριας αρχής, αναφορικά με το μετοχολόγιό της. Πρόκειται για την υπόθεση που ήταν να εκδικαστεί την περασμένη Δευτέρα (17/2) και η οποία πήρε αναβολή για σήμερα.

Η ομάδα της Θράκης εκπροσωπείται από 5 δικηγόρους, άλλους τόσους έχει ο Ολυμπιακός, δύο ο Πανιώνιος, ενώ εκτός των «ερυθρόλευκων» και των «κυανέρυθρων» πρόσθετη παρέμβαση έκανε και ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας.

Η πλευρά του Πανιωνίου επικαλέστηκε έννομο (βαθμολογικό) συμφέρον και υπογράμμισε ότι αναμένει κυρώσεις και υποβιβασμό της Ξάνθης. Για έννομο συμφέρον μίλησε και ο Ολυμπιακός. «Η Ξάνθη είναι σε τροχιά εισόδου στα πλέι οφ. Η συμμετοχή της στα πλέι οφ θα αλλοιώνει τους όρους του ανταγωνισμού», τονίστηκε.

Οι νομικοί εκπρόσωποι της πειραϊκής ομάδας ζήτησαν αναδρομική ισχύ στην ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής της Ξάνθης, δηλαδή ακύρωση όλων των αποτελεσμάτων της κι επιστροφή βαθμών στους συλλόγους που είχαν απώλειες στα παιχνίδια με τους Θράκες.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.