ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΝ ΤΙΣ πίστες του σκι στο Μπάνσκο

Αστυνομικοί από την Ελλάδα και τη Ρουμανία συμμετέχουν με τους ομολόγους τους από τη Βουλγαρία για να εργαστούν σε μικτές ομάδες στο χειμερινό τουριστικό θέρετρο του Μπάνσκο, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών της Βουλγαρίας.

Ο επικεφαλής της περιφερειακής διεύθυνσης του υπουργείου στο Μπλαγκόεβγκραντ, Νικολάι Χατζιέφ και ο δήμαρχος του Μπάνσκο, Γκεόργκι Ικόνομιβ, υποδέχθηκαν τα στελέχη της ελληνικής και ρουμανικής αστυνομίας, τα οποία έφθασαν στις 17 Δεκεμβρίου, όπως δήλωσε το υπουργείο.

Η παρουσία υπαλλήλων της ελληνικής και ρουμανικής αστυνομίας θα συμβάλει στην ειρήνη των τουριστών από τις δύο αυτές χώρες, σύμφωνα με τη δήλωση.

«Ο στόχος μας είναι να αισθανθούν οι επισκέπτες ότι είναι προστατευμένοι και ειρηνικοί στην περιοχή του θέρετρου», ανέφερε ο Χατζιέφ. Επίσης, ανέφερε ότι 37 αστυνομικοί θα αποσπαστούν από το Μπλαγκόεβγκραντ για να βοηθήσουν στη διατήρηση της δημόσιας τάξης στο χειμερινό θέρετρο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τέλος, κάλεσε τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Μπάνσκο να ειδοποιήσουν αμέσως τις αρχές επιβολής του νόμου για οποιαδήποτε παραβίαση της δημόσιας τάξης προκειμένου να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα και να αντιδράσουν εγκαίρως.

Τονίζεται πως η ελληνική και η ρουμανική αστυνομία θα παραμείνουν στην υπηρεσία στο Μπάνσκο μέχρι τις 15 Μαρτίου 2019.

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.