Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Επεισόδια στο ντέρμπι! Ρίψη δακρυγόνων από την αστυνομία

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν βρέθηκε τελικά στο γήπεδο για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Λιγκ Καπ του βόλεϊ ανδρών, αλλά τα επεισόδια δεν αποφεύχθηκαν.Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Στο Ρέντη η αποστολή του Τριφυλλιού! videoΜια μικρή ομάδα οπαδών του Ολυμπιακού… μπαινόβγαινε στο γήπεδο και άρχισε να πετάει αντικείμενα και μολότοφ κατά των αστυνομικών δυνάμεων έξω από το γήπεδο του Ρέντη, με αποτέλεσμα να γίνει περιορισμένη χρήση δακρυγόνων. Ως εκ τούτου, οι παίκτες των δύο ομάδων αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν ξανά για τα αποδυτήρια και το παιχνίδι ξεκίνησε τελικά με πάνω από μισή ώρα καθυστέρηση.Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Παρατράγουδα στο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για το Λιγκ Καπ του βόλεϊ ανδρών. Ένταση μεταξύ οπαδών και αστυνομίας, με την τελευταία να ρίχνει δακρυγόνα για να αποτρέψει τα χειρότερα. Με καθυστέρηση αναμένεται να ξεκινήσει τελικά το παιχνίδι.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.