Πάρτι για την αθώωση του Ντόναλντ Τραμπ στην Αθήνα – Συμμετείχε η Ραχήλ Μακρή

Την αθώωση του Ντόναλντ Τραμπ και την έναρξη της προεκλογικής περιόδου για την επανεκλογή του γιόρτασαν το περασμένο Σάββατο στην Αθήνα τα μέλη του Παραρτήματος Ρεπουμπλικανών στην Ελλάδα.

Η ιδιότυπη φιέστα, από όπου ο πρόεδρος του παραρτήματος Τζόναθαν Κωνσταντίνου έστειλε το… ψύχραιμο μήνυμα «Και πάμε για τον Νοέμβριο Ντόναλντ Τραμπ ξανά. Και σε όποιον δεν αρέσει ξύδι» έγινε σε καφέ μπαρ στο Ελληνικό και ξεκίνησε με την ομιλία του αμερικανού προέδρου στο Κογκρέσο, μετά την αθώωσή του, στις 4 Φεβρουαρίου.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε η… Ραχήλ Μακρή, η οποία φωτογραφήθηκε με τα μέλη του παραρτήματος Ρεπουμπλικανών, ίσως γιατί αποφάσισε πως τώρα ήρθε η ώρα να αφιερωθεί στον αγώνα του ρεπουμπλικανικού κόμματος.

Η εκδήλωση «ντύθηκε» με μουσική… country, – προφανώς για να βάλει στο… κλίμα τους παρευρισκόμενους – ενώ ο Τζόναθαν Κωνσταντίνου είπε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του ότι «Για τις ΗΠΑ το σύνθημά μας είναι “Keep America Great” και για την Ελλάδα “κάντε την Ελλάδα μεγάλη ξανά”».

Ο Τζόναθαν Κωνσταντίνου, στην ομιλία του, εξήγησε ότι η οργάνωση, μεταξύ άλλων, στοχεύει στη διευκόλυνση αμερικανών πολιτών που βρίσκονται στην Ελλάδα ώστε να ψηφίζουν στις αμερικανικές εκλογές «για να μείνει πρώτο κόμμα το Ρεπουμπλικανικό». Όπως τόνισε «κάθε οικογένεια στην Ελλάδα έχει συγγενείς στις ΗΠΑ και επηρεάζει θετικά ή αρνητικά το εκλογικό αποτέλεσμα στις ΗΠΑ».

Η πρόσκληση για την εκδήλωση των οπαδών του Τραμπ ανέφερε ότι «η λήξη της απέλπιδας απόπειρας των πολιτικών μας αντιπάλων σηματοδοτεί και την ουσιαστική έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ που εφαλτήριο έχει το τέλος της φαρσοκωμωδίας με την δήθεν παραπομπή του Προέδρου μας».

altsantiri.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.