Καταγγελία-βόμβα ΠΑΟΚ στον Αρειο Πάγο: Ποιοι ήταν στο μυστικό ραντεβού πριν από την απόφαση

Από τον Δικέφαλο μιλούν για συνάντηση παραγόντων και νομικών της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με ανθρώπους του Αυγενάκη και… φίλους της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού

Ο ΠΑΟΚ ξετυλίγει το κουβάρι της σκευωρίας που έχει στηθεί εις βάρος του με την απόφαση-έκτρωμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για τον υποβιβασμό του. Ο Δικέφαλος προέβη σε μια αποκάλυψη-βόμβα σχετικά με τις κινήσεις που έγιναν πριν από την κρίσιμη συνεδρίαση της ΕΕΑ, όπου πάρθηκε η εν λόγω απόφαση. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μια εβδομάδα πριν από την καθοριστική συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε μυστικό ραντεβού παραγόντων και νομικών της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με ανθρώπους του Αυγενάκη και… φίλους της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η αποκάλυψη του ΠΑΟΚ είναι συγκεκριμένη ως προς την ώρα, το μέρος και τα πρόσωπα και καταδεικνύει τη σοβαρότητα της επίσης καταγγελίας που θα κατατεθεί άμεση στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σχετικά με την υπόθεση ζητώντας την άμεση διερεύνησή της με αίτημα για άρση των συνομιλιών και άνοιγμα καμερών.

Η αποκάλυψη-βόμβα του ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Στις 20.01 στις 11:00 μ.μ. στα γραφεία του δικηγόρου κ.Τζουγανάτου σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες προσήλθε η κ.Σουλούκου, γενική διευθύντρια της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, η οποία κατέθεσε την καταγγελία ενώπιον της ΕΕΑ και ήταν στη νομική ομάδα της ΠΑΕ ΟΣΦΠ για την υποστήριξή της, ο κ.Χατζησαββάογλου, νομικός της ΠΑΕ ΟΣΦΠ και ο κ.Μπραουδάκης, Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου του Αυγενάκη. Ο δικηγόρος κ.Τζουγανάτος συνδέεται με στενή φιλία με το μέλος της ΕΕΑ, κ.Φαραντούρη με τον όποιον είχε συναντηθεί πρωτύτερα. Θα κάνουμε επίσημη καταγγελία στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σχετικά με αυτή την υπόθεση ζητώντας την άμεση διερεύνησή της με αίτημα την άρση των συνομιλιών και άνοιγμα καμερών ενώ τα στοιχεία που έχουμε είναι στη διάθεσή του».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.