Για πρώτη φορά στην ιστορία συνελήφθη τούρκος για χρηματισμό αμερικανών πολιτικών, αλλά τα ελληνικά μέσα δεν το θεωρούν «ενδιαφέρουσα είδηση».

Αυτό που γράφουμε εδώ και 10 χρόνια επιβεβαιώθηκε σήμερα με τον πλέον τρανταχτό τρόπο. Η αμερικανική δικαιοσύνη συνέλαβε έναν κορυφαίο τούρκο λομπίστα και εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για άλλον έναν τούρκο επιχειρηματία με την κατηγορία ότι λάδωναν αμερικανούς πολιτικούς προκειμένου να υπηρετήσουν τα τούρκικα συμφέροντα. Και δεν μιλάμε για οποιαδήποτε συμφέροντα, αλλά πολύ συγκεκριμένα, την αλλαγή της αμερικανικής πολιτικής απέναντι στους Κούρδους και την απέλαση του Γκιουλέν στην Τουρκία!

Μιλάμε δηλαδή για κορυφαία θέματα της παγκόσμιας πολιτικής προς όφελος των τούρκων. Και όμως, πάρα αυτή την κοσμογονική εξέλιξη που δικαιώνει εν πολλοίς την Ελλάδα, άκρα του τάφου σιωπή!

Στην φωτογραφία, ο Bijan Kian. Έδινε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια ακόμα και στον στρατηγό Φλυν προκειμένου να προωθήσει τα τούρκικα συμφέροντα. Συνελήφθη.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.