Οι εξελίξεις στις ΗΠΑ δικαιώνουν απόλυτα τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο, ο οποίος αποκάλυψε ότι η Τουρκία μοιράζει αφειδώς χρήμα σε δυτικούς πολιτικούς για να προωθεί τα συμφέροντα της

Μπορείτε τα μέσα να κρύβουν – γιατί άραγε – την είδηση ότι ένας τούρκος λομπίστας συνελήφθη στις ΗΠΑ και άλλος ένας καταζητείται με διεθνές ένταλμα σύλληψης και βαρύτατες κατηγορίες, η εξέλιξη αυτή όμως δικαιώνει όλα αυτά που υποστήριζε ακόμα και σε διεθνή forum ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος για την άνομη δράση της Τουρκίας σε δυτικές χώρες.

Για τον τρόπο που η Τουρκία προωθεί την εξωτερική της πολιτική χρησιμοποιώντας ακόμα και μαύρο χρήμα από εμπόριο ηρωίνης. Όταν η υπερδύναμη φτάνει στο σημείο να διαπιστώνει ότι τούρκοι λομπίστες λάδωναν κορυφαίους πολιτικούς προκειμένου να εξυπηρετούν τα συμφέροντα της Τουρκίας, γιατί αυτό ακριβώς λέει το κατηγορητήριο, φανταστείτε τι γίνεται στις υπόλοιπες χώρες.

Για άλλη μια φορά ο Πάνος Καμμένος δικαιώθηκε, για άλλη μια φορά οι συκοφάντες του κρύβονται.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.