Ζέρβας: «Θέλουν με μεθοδεύσεις να πλήξουν τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη»

Οι αντιδράσεις για την απόφαση – σκάνδαλο της ΕΕΑ που αφορά τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη συνεχίζονται, με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα να κάνει λόγο για «μεθοδεύσεις που θα επιχειρήσουν να πλήξουν τον ΠΑΟΚ», οι οποίες θα πρέπει «να ακυρωθούν χωρίς δεύτερη σκέψη». Ο κ. Ζέρβας θεωρεί πως η απόφαση είναι, μεταξύ άλλων, ένα πλήγμα «κατά της πόλης που αρχίζει να νιώθει περηφάνια και αυτοπεποίθηση».

Η ανακοίνωση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, στην ανακοίνωσή του, σημειώνει: «Το πλήγμα δεν είναι μόνο κατά του ΠΑΟΚ. Κατά της ομάδας που κατακτά τίτλους και πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια. Κατά του ελληνικού ποδοσφαίρου που πασχίζει να βρει την χαμένη αξιοπιστία του. Το πλήγμα είναι και κατά της πόλης που αρχίζει να νιώθει περηφάνια και αυτοπεποίθηση. Η διαφορά σήμερα είναι ότι η οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι δυνατή, η Θεσσαλονίκη μετράει επιτυχίες και το χαίρεται! Εύχομαι οι όποιες σκέψεις και μεθοδεύσεις που θα επιχειρήσουν να πλήξουν τον ΠΑΟΚ, αλλά και κάθε ομάδα της πόλης μου, να ακυρωθούν χωρίς δεύτερη σκέψη. Οι τίτλοι κερδίζονται στο γήπεδο με αγωνιστική υπεροχή και αξία».

Τζιτζικώστας:«Το πρωτάθλημα παίζεται εκτός γηπέδου»

Θέση σχετικά με την πρωτοφανή κι έξω από κάθε λογική απόφαση της ΕΕΑ πήρε και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας: «Με μεγάλη θλίψη και οργή βλέπουμε για μια ακόμη φορά το πρωτάθλημα να παίζεται εκτός γηπέδου. Παρ’ όλα αυτά ελπίζω στην ορθή κρίση των αρμόδιων οργάνων», έγραψε στο twitter.

Ελληνική Λύση: «Ντροπή για την ΝΔ και τον Υπουργό της»

Το κόμμα της Ελληνικής Λύσης εξέδωσε σχετικά με το θέμα ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής: «Είναι ντροπή για τη ΝΔ και τον Υπουργό της πρώτα να αλλάζει την Επιτροπή και δύο ημέρες πριν την εκδίκαση της υπόθεσης -με μέλη που ο ίδιος επέλεξε- ουσιαστικά να χαρακτηρίζει “μη επιστημονική” και “μη τεκμηριωμένη” την απόφαση της Επιτροπής. Σε αυτή την περίπτωση είτε ο Υπουργός είναι ανίκανος είτε η Επιτροπή που επέλεξε. Και στις δύο περιπτώσεις πάντως μοναδική επιλογή είναι η παραίτηση του Υπουργού! Σε σοβαρά θέματα δεν πρέπει να λαμβάνονται α-σοβαρές αποφάσεις. Γιατί τότε θα μιλάμε για α-σοβαρή και… επικίνδυνη κυβέρνηση».

Γιαννούλης για Αυγενάκη : «Είναι αστείο και υποκριτικό»

O βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης από την πλευρά του δήλωσε: «Είναι τουλάχιστον αστείο και υποκριτικό, ο αρμόδιος για θέματα αθλητισμού υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης, να δηλώνει για την απόφαση της -ελεγχόμενης από τον ίδιο- πλειοψηφίας της ΕΕΑ πως «δεν είναι δυνατόν να επιβάλλεται η πλέον απεχθής ποινή του υποβιβασμού σε ιστορικές ομάδες.

Η αθλητική δικαιοσύνη, σε αντίθεση με την κυβέρνηση και τους χορηγούς της, οφείλει να σταθεί στο ύψος της.Οι πρωταθλητές αναδεικνύονται στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στις δικαστικές αίθουσες».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.