Βγήκαν οι πρώτοι αγρότες με τα τρακτέρ στους δρόμους – Έκλεισαν κεντρικό κόμβο στην Καρδίτσα- ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Σε κόμβο λίγο έξω από την Καρδίτσα συγκεντρώθηκαν νωρίτερα σήμερα τα τρακτέρ των αγροτών μετά το σχετικό κάλεσμα που απηύθυνε η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας (Ε.Ο.Α.Σ.Κ.) τις προηγούμενες ημέρες.

Μετά τη συνάντηση με τον Υπουργό στη συνάντηση της Παρασκευής οι αγρότες λένε πως η έξοδος των τρακτέρ στους δρόμους ήταν μονόδρομος για τους ίδιους για να διεκδικήσουν λύση στα αιτήματά τους. Σημαντικότερα όλων στην παρούσα χρονική η τιμή του βαμβακιού και το κόστος παραγωγής ειδικά για την τιμή του πετρελαίου ωστόσο υπάρχει ένα πλήθος αιτημάτων.

Έτσι λίγο μετά τις 11.00 όπως ήταν προγραμματισμένο τα τρακτέρ κατέφθασαν στον κόμβο του Ε65 και αρχικά παρατάχθηκαν στους παράδρομους μέχρι να συγκεντρωθούν όλα τα αγροτικά μηχανήματα. Στις 12.15 ξεκίνησαν τα πρώτα τρακτέρ να τοποθετούνται πάνω στον Ε65 όπου νωρίτερα η τροχαία είχε φροντίσει να διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων. Αυτή την ώρα έχουν τοποθετηθεί στο ρεύμα προς τα Τρίκαλα ενώ σε λίγο θα έρθουν και άλλα τρακτέρ για να καταλάβουν το ρεύμα προς Λαμία στο οποίο προσωρινά υπάρχει ακόμα κίνηση οχημάτων.

Σήμερα έχουν εξαγγελθεί κινητοποιήσεις και από τους αγρότες της Λάρισας που θα συγκεντρώσουν τρακτέρ στον Πλατύκαμπο και στα Φάρσαλα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.