Πρωτοφανές: ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι εξοργίζουν τους Έλληνες όντας αντιπολίτευση!

Φαντάσου τι είναι ικανοί να κάνουν αν ποτέ εκλεγούν κυβέρνηση! Η απαράδεκτη ενέργεια των Ευρωβουλευτών ΝΔ, ΠΑΣΟΚ να δώσουν με την ψήφο τους το «πράσινο φως» σε καναδικές εταιρείες να παράγουν φέτα, έχει εξοργίσει τους Έλληνες παραγωγούς φέτας, κυρίως της Θεσσαλίας, αλλά και σε όλη την χώρα που δίνουν μάχη για το συγκεκριμένο προϊόν ΠΟΠ.
Ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της Ν.Δ. στο Ευρωκοινοβούλιο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο οποίος παρακολουθεί τα αγροτικά θέματα, δήλωσε ότι με τη συμφωνία ελεύθερου εμπορίου Ε.Ε. – Καναδά (CETA) έγινε αποδεκτό ότι όσες εταιρίες δραστηριοποιούνταν έως το 2013 θα μπορούν να λειτουργούν ακόμη για εσωτερική κατανάλωση στον Καναδά.
Στην προχθεσινή ψηφοφορία για την κύρωση της συμφωνίας διεθνούς εμπορίου και οικονομικής συνεργασίας Ε.Ε. – Καναδά, CETA, οι ευρωβουλευτές στήριξαν τις θέσεις που βλάπτουν την Ελληνική παραγωγή φέτας.
Η κίνηση τους αυτή φαίνεται ότι είναι προάγγελος εξελίξεων στο εσωτερικό των κομμάτων καθώς ολοένα και περισσότεροι παραγωγοί φέτας της χώρας ζητούν εξηγήσεις από τους Ευρωβουλευτές, ενώ ήδη έχουν γίνει σχετικές αναφορές στα κόμματά τους.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.