ΓΓ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ 104,6: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6 κιλά η βόμβα στο ΣΚΑΪ, ήθελαν να ισοπεδώσουν το κτήριο

 

Την εκτίμηση ότι οι άγνωστοι που έβαλαν τη βόμβα στο κτήριο του ΣΚΑΪ τα ξημερώματα της Δευτέρας «ήθελαν να ισοπεδώσουν το κτήριο» εξέφρασε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο ΓΓ των ειδικών φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος.

Επικαλούμενος πληροφορίες από συναδέλφους του είπε ότι «η ποσότητα (σ.σ. της εκρηκτικής ύλης) που έχει χρησιμοποιηθεί πρέπει να είναι πάνω από 6 κιλά».

«Έχει κάνει ένα κρατήρα και το ωστικό κύμα δείχνει ότι έχει μπει χειρουργικά αυτή η βόμβα. Έχει γίνει σχεδιασμός με το ωστικό κύμα που γίνεται ισχυρότερο όσο ανεβαίνει πιο ψηλά. Ήθελαν να κατεδαφίσουν το ΣΚΑΪ αυτό έχω καταλάβει» πρόσθεσε ο κ. Μαυροειδάκος.

«Αν την είχαν βάλει πιο μέσα δεν θα υπήρχε κτήριο, ευχυτώς που ελήφθησαν όλα τα μέτρα και αποκλείστηκε το σημείο» πρόσθεσε με νόημα.

Ο ΓΓ των ειδικών φρουρών έκανε λογο για «νοσηρά μυαλά που θέλουν τέτοιες ενέργειες» προσθέτοντας ότι «μας συσπειρώνουν τέτοιες ενέργειες όλη την κοινωνία».

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.