Σωστή η τοποθέτηση Μητσοτάκη για τα F 35 και την συμφωνία για τα F 16. Ο δημοσιογραφικός υπόκοσμος που ούρλιαζε για «σκάνδαλο», που χάθηκε;

Σε αντίθεση με την προγενέστερη φημολογία, η τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα F 35, ήταν δομημένη και σωστή. Ο έλληνας πρωθυπουργός διευκρίνισε στον αμερικανό πρόεδρο ότι ήδη είναι σε ισχύ η συμφωνία για την αναβάθμιση των F 16 η οποία θα ολοκληρωθεί το 2023 – 2024, και μετά από την ολοκλήρωση της, η Ελλάδα ενδιαφέρεται να συμμετέχει και στο πρόγραμμα των F 35.

Σοβαρή και μετρημένη τοποθέτηση. Ούτε παρακάλια, ούτε κραυγές για αγορές του αιώνα και άλλα καταστροφικά. Πρώτα θα ολοκληρωθεί η εθνικά επωφελής αναβάθμιση των υφιστάμενων αεροσκαφών. Η συμφωνία Καμμένου δηλαδή. Η συμφωνία που ο δημοσιογραφικός υπόκοσμος λύσσαγε για να την ακυρώσει.

Αλήθεια, που χάθηκαν όλα αυτά τα ανθελληνικά απόβλητα; Δεν θα πρέπει κάποιος να τους καλέσει να εξηγήσουν εάν απλώς συκοφαντούσαν ή εάν – ακόμα χειρότερα – έπαιζαν το παιχνίδι της Τουρκίας;

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.