Είδε και NBA – από την πρώτη σειρά – ο Μητσοτάκης στις ΗΠΑ [Βίντεο]

Στην πρώτη σειρά και μερικούς πόντους μακριά από τους παίκτες παρακολούθησε το παιχνίδι ανάμεσα στους Ουάσιγκτον Ουίζαρντς και τους Μπόστον Σέλτικς ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Υπενθυμίζεται πως ο Έλληνας πρωθυπουργός βρίσκεται αυτές τις μέρες σε επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ.

Οι εν λόγω θέσεις είναι γνωστές  ως «gold section» στο «Capital One Arena», όπου αγωνίζεται η ομάδα της Ουάσιγκτον και κοστίζουν 2.300 δολάρια, όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς ρίχνοντας μια ματιά στο επίσημο site του συλλόγου και εκεί κάθονται συνήθως οι VIP.

Αρκετές ώρες αφότου είδε η υπόθεση το φως της δημοσιότητας, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, με ανάρτηση του στο twitter υποστήριξε ότι τα εισιτήρια του πρωθυπουργικού ζεύγους ήταν δώρο του Ελληνοαμερικανού ιδιοκτήτη των Washington Wizards, Τεντ Λεόνσις.

 

Ωστόσο, εκτός από το κόστος και το αν τα εισιτήρια ήταν δώρο ή όχι, η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να παρακολουθήσει αγώνα του NBA λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη συνάντηση με τον Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσε πλήθος αρνητικών και ειρωνικών σχολίων στο διαδίκτυο. Ενδεικτικά ορισμένα από αυτά:

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.