ΠΥΡΓΟΣ: ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΙΑΡΡΗΚΤΗ ΚΑΙ φοροφυγά με εκκρεμείς καταδίκες

Τον δρόμο για το κελί της φυλακής έδειξε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πύργου σε έναν 23χρονο αλλοδαπό, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας στον Πύργο, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι είχε καταδικαστεί τελεσίδικα για διακεκριμένες κλοπές.

Σε βάρος του φυγόποινου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λαμίας, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης πέντε ετών, επτά μηνών και επτά ημερών και, με εντολή του εισαγγελέα, μετήχθη σε σωφρονιστικό κατάστημα για να την εκτίσει.

*** Την ίδια τύχη είχε και ένας 47χρονος Έλληνας που συνελήφθη στη Βέροια από αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς προέκυψε από τον έλεγχο των στοιχείων του ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις για παράβαση της φορολογικής και αγροτικής νομοθεσίας, με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης τριών ετών και δυο μηνών.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.